Ninsori viscolite în toată țara, de vineri, 24 ianuarie, până duminică, 26 ianuarie

Apropo.ro / 23.01.2014, 12:45
Ninsori viscolite în toată țara, de vineri, 24 ianuarie, până duminică, 26 ianuarie
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de ninsori viscolite și răcire accentuată pentru întreaga țară, începând de vineri de la ora 18.00 până duminică la ora 12.00.

În intervalul vineri, ora 18.00, până duminică, la ora 12.00, vremea se va înrăutăți și vor fi precipitații în toată țara. Va ninge și se va depune strat consistent de zăpadă în Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Dobrogei, în sudul Moldovei, precum și în zona Munților Banatului, a Carpaților Meridionali și de Curbură. Cantitățile de precipitații vor depăși pe arii restrânse 20 l/mp în 24 de ore.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Vântul se va intensifica cu precădere în sudul și sud-estul țării, unde va avea viteze de peste 60….70 km/h, viscolind ninsoarea.

Vor fi precipitații mixte și se va depune polei în Banat, sudul Dobrogei, iar la începutul intervalului și în sudul Olteniei.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Vremea se va răci, mai ales în estul și sud-estul țării, unde va deveni geroasă în cursul nopților și al dimineților.