Njock a cazut în baie și s-a taiat la mîini

Apropo.ro / 16.10.2004, 14:25
Njock a cazut în baie și s-a taiat la mîini
Atacantul echipei Universitatea Craiova, Jeremie Njock, va fi indisponibil cel puțin doua saptamîni, dupa ce a cazut în baie și a suferit taieturi la ambele brațe, transmite corespondentul MEDIAFAX. Njock a alunecat în baie, la baza de cantonament a echipei


Atacantul echipei Universitatea Craiova, Jeremie Njock, va fi indisponibil cel puțin doua saptamîni, dupa ce a cazut în baie și a suferit taieturi la ambele brațe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Njock a alunecat în baie, la baza de cantonament a echipei Universitatea, și încercînd sa evite cazatura, s-a sprijinit de un geam care s-a spart, jucatorul fiind ranit la ambele brațe.

Atacantul camerunez a fost transportat de medicul echipei, Claudiu Stamatescu, la Spitalul de Urgența din Craiova, unde i s-au aplicat mai multe copci. Stamatescu a afirmat ca jucatorul va trebui sa ia o pauza de cel puțin doua saptamîni.

Managerul general Pavel Badea considera ca Universitatea este urmarita de ghinion. „Numai la noi se poate întîmpla așa ceva, sa intri în baie și sa te tai. Njock a suferit o taietura urîta și speram sa nu-l afecteze mult timp”, a spus Badea.

Mediafax