Njock a lipsit de la reunire

Apropo.ro / 25.06.2004, 10:11
Njock a lipsit de la reunire
Jucatorul Jeremie Njock a fost singurul absent nemotivat la reunirea lotului echipei Universitatea Craiova, care a avut loc, joi, la stadionul "Ion Oblemenco". Potrivit conducerii Universitații Craiova, Njock nu a putut fi contactat și nu se cunoaște motivul absenței

Jucatorul Jeremie Njock a fost singurul absent nemotivat la reunirea lotului echipei Universitatea Craiova, care a avut loc, joi, la stadionul „Ion Oblemenco”.

Potrivit conducerii Universitații Craiova, Njock nu a putut fi contactat și nu se cunoaște motivul absenței sale.

La reunirea echipei au fost prezenți: Guso, Banica, Tataru – portari; Miclea, Daouda, Papura, Moți, Preda, M.Iordache, Vigariu, Bundea, Pleșan, Cl. Tudor, Stoianov, Luțu, Ungureanu, Murgan și Borbely – jucatori de cîmp.

Rednic a renunțat la serviciile jucatorilor Ovidiu Stînga, Mugur Bolohan și Catalin Craciunescu.

De asemenea, au fost prezenți fotbaliștii împrumutați de Universitatea Craiova la alte echipe: Ion Marin de la juniori, Cojocaru, Lazarovici și Al. Roman de la Electro, Dananae și I. Iordache de la CSM Reșița, Cojan de la UMT Timișoara

Fotbaliștii Bogdan Buhuși de la Jiul Petroșani, Razvan Radu de la Dacia Mioveni, Milan Jovanovici de la FC Vaslui, Mircea Ilie de la Oțelul, Ion Pisoiu de la Corvinul Hunedoara au sosit în probe la Universitatea.

De la pregatire a lipsit și Augustin Calin, iar vineri sînt așteptați fotbaliștii Jerry Gane și Eugen Boștina de la Zimbru Chișinau. Duminica vor sosi la Craiova jucatorii straini cu care a luat legatura Rednic, printre care și Frederic Pierre, care a fost în pregatire cu Universitatea la turneul de la Norcia.

Universitatea Craiova va efectua vizita medicala, luni și marți.

În perioada 8-18 iulie, echipa lui Rednic va efectua un turneu în Austria, unde ar putea susține o partida în compania gruparii AS Roma.

Mediafax