No Compromise?

Apropo.ro / 05.04.2005, 14:13
No Compromise?
Cum poti sa il faci gelos pe James Bond? O intrebare cu un grad de ridicol destul de ridicat, dar totusi o intrebare. Daca faci parte dintre cei care cred ca nimic nu este imposibil, sa stii ca exista raspuns. Primul pas consta in achizitionarea unui BMW R 1200 Cruiser. Daca evenimentul

Cum poti sa il faci gelos pe James Bond? O intrebare cu un grad de ridicol destul de ridicat, dar totusi o intrebare. Daca faci parte dintre cei care cred ca nimic nu este imposibil, sa stii ca exista raspuns.

Primul pas consta in achizitionarea unui BMW R 1200 Cruiser. Daca evenimentul nu ti-a periclitat serios echilibrul financiar, ii poti solicita patronului tau un concediu de aproximativ o luna. Daca si aceasta etapa a fost parcursa cu succes, esti mai aproape ca oricand de momentul cand vei afla raspunsul la intrebarea de mai sus.

Odata intrat in concediu, te duci acasa, iti faci bagajele, iti saruti sotia si copiii si te pregatesti de o plimbare prin Europa. Acum urmeaza un mic sfat: ai grija ca in periplul tau sa treci si prin localitatea Aachen din Germania. Ideal ar fi sa poti face o rezervare la un hotel din zona inca inainte de a pleca din tara.

Cand ai ajuns la Aachen, cauta firma AC Schnitzer (ai grija, este destul de mica, are doar 55 de angajati). Dupa ce ai identificat firma, intra si spune-le domnilor ca ai dori pentru BMW-ul tau de afara programul de accesorii AC Schnitzer Special Edition. Domnii te vor privi atent si, in final, daca vor vedea in tine o persoana hotarata, vor multumi Celui de Sus ca mai exista pe acest Pamant si cunoscatori.

Dupa aproximativ o saptamana, timp in care tu vei colinda imprejurimile si te vei bucura de avantajele unui concediu petrecut singur, motocicleta ta va arata complet altfel. Vei observa alta vopsea, alta sa, mult mai eleganta, pe care va trona logo-ul tuner-ului german, in timp ce scaritele pentru picioare se vor fi transformat in adevarate fotolii pentru talpi.

Schimbarile esentiale sunt alocate sistemului de evacuare, care acum este unul sport, dezvoltat special de AC Schnitzer pentru R 1200 C. Cireasa de pe tort o reprezinta noile jante pline de 3,5Jx17 pe fata si de 6,25Jx17 pe spate, care gazduiesc de acesta data alte gume (120/17 ZR 17 fata si 190/60 ZR 17 spate).

Acum poti porni linistit spre Marea Britanie si iti garantez ca James Bond nu va avea curajul sa te concureze cu al sau BMW.

Tags: