No Doubt lansează un nou album, după 11 ani

De: Gabriela Voicu / 07.05.2012, 14:20
No Doubt lansează un nou album, după 11 ani
Trupa No Doubt va lansa al șaselea album de studio, primul din ultimii 11 ani, pe 25 septembrie.

După numeroase amânări, membrii formației No Doubt au anunțat lansarea unui nou album, vineri, într-un mesaj video, dar și pe site-ul grupului.

„Albumul nostru va fi lansat pe 26 septembrie”, a spus Stefani, înconjurată de colegii ei de formație – Tony Kanal, Adrian Young și Tom Dumont – după care a izbucnit în râs, când aceștia i-au spus că a greșit data. „Adică pe 25 septembrie”, s-a corectat cântăreața imediat.

După ce le-au mulțumit fanilor că i-au sprijinit în ultimii 25 de ani, membrii trupei au declarat că sunt mândri de noul album. Un single de pe acesta va fi lansat în iulie.

Membrii trupei No Doubt nu au mai cântat împreună de la mijlocul anului 2004, iar cel mai recent material discografic a fost „Rock Steady”, lansat în 2001.

De atunci, Gwen Stefani a lansat două albume solo, aclamate de critici, iar ceilalți membri ai trupei și-au continuat carierele solo și sesiunile de înregistrări cu alte trupe.

Gwen Stefani mai are proiecte în domeniul modei, urmând să lanseze săptămâna viitoare colecția vestimentară pentru copii Harajuku Mini. Cu toate acestea, ea își dedică mare parte a timpului celor doi copii ai ei, Kingston (6 ani) și Zuma (4 ani).