No Name, din nou pe sticla

Apropo.ro / 25.01.2002, 13:19
No Name, din nou pe sticla
Spuneati ca nu ati mai auzit nimic despre trupa No Name in ultima vreme? Da, tot ce se poate. Dar, vorba... stim noi cui, "iegzista o iesplicatie"! Anume ca Iulian, Vali, Gabi si Claudiu au stat sa pregateasca noul videoclip pentru piesa "Toate fetele" extrasa de pe

Spuneati ca nu ati mai auzit nimic despre trupa No Name in ultima vreme? Da, tot ce se poate. Dar, vorba… stim noi cui, „iegzista o iesplicatie”! Anume ca Iulian, Vali, Gabi si Claudiu au stat sa pregateasca noul videoclip pentru piesa „Toate fetele” extrasa de pe albumul care poarta, de altfel, numele trupei.

Ceea ce inseamna ca, in foarte scurt timp, ei vor fi de vazut pe posturile specializate si nu numai, mai proaspeti si plini de viata ca niciodata. In rest, semne bune anul are; si ambitii mari… De pilda, castigatorii sectiunii de interpretare de la Mamaia (va mai amintiti, probabil, de piesa „Intinde-mi mana ta”) au insemnat in agenda lor de anul acesta trei proiecte: participarea la „Mamaia”, la „Cerbul de aur” si, poate mai importanta decat toate, inscrierea la preselectia pentru concursul Eurovision.

Ambitii remarcabile, ce-i drept. Ramane de vazut cat se va concretiza din toate acestea. Pana una-alta, avem insa o certitudine: baietii sunt in plina ascensiune. SURSA :

Tags: