No pants day: Bucureștenii s-au plimbat cu metroul, dar fără pantaloni

De: Carmen Ulian / 11.01.2015, 19:00
No pants day: Bucureștenii s-au plimbat cu metroul, dar fără pantaloni
Boxerii în dungi, roșii și cu dantelă, dar și pantalonii scurți au fost elementele definitorii ale codului vestimentar "obligatoriu" pentru No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou), eveniment desfășurat pe 11 ianuarie în Capitală.

Evenimentul „No Pants Subway Ride”, care are loc la nivel mondial începând din 2002, s-a desfășurat pentru prima dată și în Capitală, duminică, de la ora 15.00, când bucureștenii au fost invitați să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni.

La ora 14.40, câteva zeci de persoane, printre care organizatorii acestui eveniment, s-au strâns la intrarea în stația de metrou Unirii – Hanul lui Manuc. Chiar înainte de a începe plimbarea fără pantaloni pe magistrala de metrou Berceni – Pipera, un dialog între un tânăr și o femeie de peste 50 de ani a arătat diferența dintre generații.

„Da, am curajul să îmi dau pantalonii jos. Nu mi se pare o rușine”, a spus un tânăr din București, care venise la eveniment cu un amic. El a spus că a invitat și alți prieteni să se alăture acestui eveniment.

„Măi copile, trebuia să te dezbraci de tot. Gol pușcă ești mai interesant”, i-a spus o doamnă unui tânăr care venise într-o pereche de pantaloni scurți. „Ce e asta? La bermude? (…) Dezbracă-te gol pușcă și să vezi ce pică după tine fetele pe jos pe aici. Și alea tinere, și alea bătrâne, măicuță”, i-a spus femeia tânărului.

Citeste mai multe detalii pe Mediafax