No Pants Day la București – călătorești cu metroul în lenjerie intimă

De: Carmen Ulian / 07.01.2015, 13:00
No Pants Day la București - călătorești cu metroul în lenjerie intimă
A venit și rândul Capitalei să ia parte la evenimentul internațional No Pants Day. În această zi, călătorii de la metrou pot alege să nu poarte pantaloni.

Improv Everywhere vrea să dea tonul distracției și în București. La eveniment vor participa cel puțin alte 60 de orașe, 2015 fiind primul la care participă și bucureștenii.

Organizatorii mizează pe distracție, zâmbete și atenția celor din jur. Cei care doresc să ia parte la evenimentul de duminică, ora 15.00, trebuie să:

– fie dispuși să-și dea jos pantalonii, la metrou

– să-și mențină un ton indiferent despre ceea ce face

– să aibă un bilet valid la metrou.

Participanții se vor aduna la ieșirea de metrou Unirii – Hanul lui Manuc.

IMPORTANT:

– acționează ca de obicei.

– nu te cunosti cu oricare alt calator fara pantaloni.

– în cazul în care semnul întrebării, spune oamenilor ca „ai uitat pantaloni acasa” și da este „un pic rece.”

– insistă că aceasta este o coincidență faptul că si alții au uitat, de asemenea, pantalonii lor. Fii frumos și prietenos și cel mai important dintre toate: Normal.

– nu te duce cu gândul ca vei face fotografii, sau vei sufla acoperirea ta si a colegilor tăi.

Planul pentru rută și modul în care ne organizăm va fi anunțat la locul de întâlnire.

Atunci când am terminat, vom merge, probabil, la o cafenea locală pentru a discuta și a vorbi despre cum a fost, cine suntem noi in viața reală, etc. Aceasta este, desigur, opțional.

Clipuri video și imagini de la alti ani și din alte orașe pot fi găsite aici – http://improveverywhere.com/missions/the-no-pants-subway-ride/

Reprezentanții Metrorex au declarat, pentru „Adevărul„, că nu au autorizat organizarea evenimentului și au luat legătura cu Poliția. În cazul în care duminică se vor urca în metrou călători care vor purta doar lenjerie intimă, aceștia vor fi amendați.