Noah Wyle viseaza sa fie medic

Apropo.ro / 08.05.2002, 11:08
Noah Wyle viseaza   sa fie medic
Dintre toti fanii doctorului John Carter din "Spitalul de Urgenta" cel mai infocat e insusi actorul care il interpreteaza, Noah Wyle. Acesta spune ca inca nu-i vine sa creada ca el, care n-a absolvit nici liceul, a fost declarat membru corespondent onorific al Societatii medicale Oxford.


Dintre toti fanii doctorului John Carter din „Spitalul de Urgenta” cel mai infocat e insusi actorul care il interpreteaza, Noah Wyle. Acesta spune ca inca nu-i vine sa creada ca el, care n-a absolvit nici liceul, a fost declarat membru corespondent onorific al Societatii medicale Oxford.

„Visez cu ochii deschisi ca, dupa inca doua sezoane de serial, vreo facultate de medicina din Mexic imi va trimite o diploma onorifica si imi voi putea deschide un cabinet in garaj”, spune Wyle, rizind. Dar, pina atunci, actorul va trebui sa-si puna la punct cunostintele medicale, pentru ca, recent, in timp ce era in avion cu mama lui, era sa se faca de ris. „Toata lumea s-a intors spre mine cind i s-a facut rau unui pasager si asteptau sa-l ajut”. Noroc ca mama lui Wyle e sora medicala si a sarit imediat sa-l ajute pe bietul om, salvindu-si fiul de la un moment penibil.

Sursa: PRO TV Magazin

Tags: