Noapte albã în casa “Mireasã pentru fiul meu”. Incredibil ce fac concurenţii! – FOTO

De: Cătălina Matei / 05.07.2016, 13:11
Noapte albã în casa “Mireasã pentru fiul meu”. Incredibil ce fac concurenţii! – FOTO
Incepând de ieri, de la ora 17.00 este agitaţie mare în casa „Mireasă pentru fiul”, unde a început ultima probă din cursa pentru marele premiu – un autoturism. In urmã cu o lunã şi jumãtate, 15 concurenţi s-au aventurat în lupta pentru premiu, însã pânã la proba finalã au ajuns doar şase dintre aceştia.

Proba de foc prin care aceştia trebuie sã treacã este una de rezistenţã fizicã şi psihicã – fiind nevoiţi să stea în permanenţă cu mâna pe maşină, care a fost adusă în platou! La fiecare douã ore, primesc pauză de 15 minute şi la şase ore, 30 de minute de pauză. Cine rezistă cel mai mult, farã sã doarmã lângã maşinã sau sa aibã altã poziţie decât cea în picioare, câştigă maşina! Până acum nimeni nu a renunţat, deşi au trecut aproape 20 de ore, au cântat, au dansat în jurul maşinii, au glumit şi şi-au făcut planuri, fiecare sperând că el va fi câştigătorul maşinii.

Gazda acestui concurs este îndrãgitul om de radio Rãzvan Popescu, iar Cristi şi Roxana Geamãn sunt arbitrii oficiali ai ultimei probe! Ei îi supraveghează în fiecare clipă pentru ca nimeni să nu trişeze. Pentru a preveni orice risc, un echipaj medical este pregătit sa intervină in orice moment. Aşadar, la propriu, maşina e in mainile finaliştilor, iar telespectatorii vor putea urmãri în timp real, în cele douã ediţii zilnice ale emisiunii, de la ora 11:15 şi de la ora 14:00, modul în care se va desfãşura concursul, dar şi cine va fi marele câştigãtor al autoturismului.