Noapte de amor pasional la „Temptation Island – Insula iubirii”! Concurenţii, în pat cu ispitele – FOTO

De: Cătălina Matei / 30.06.2016, 12:54
Noapte de amor pasional la „Temptation Island – Insula iubirii”! Concurenţii, în pat cu ispitele - FOTO
Cea de-a unsprezecea noapte petrecută la „Temptation Island – Insula iubirii” a fost cea în care „ispita” a câştigat pe ambele insule. A fost noaptea în care dorinţa i-a făcut atât pe fete, cât şi pe băieţi să-şi piardă raţiunea şi să-şi urmeze simţurile.
„Sunt destul de cerebrală şi ştiu să mă opresc”, spunea Elena într-un testimonial, fiind sigură că este în stare să ţină piept dorinţei. Mai mult, fiind foarte preocupată de imaginea ei şi de ceea ce ar putea crede alţii despre ea, Elena spunea că nu intenţionează să se facă de râs la televizor şi să-şi oripileze familia şi prietenii, prin căderea în păcat. Se pare însă că Tomiţă a cucerit-o definitiv şi a făcut-o să uite cu totul de raţiune. Astfel, cei doi au petrecut unul în braţele celuilalt o noapte de amor pasional, Elena uitând de toate limitele pe care şi le-a pus la venirea pe „Temptation Island – Insula iubirii” .
 
Tot în pat sfârşesc şi Deea şi Robi. Deşi iniţial a stat retras şi a plâns după relaţia pe care o credea pierdută cu Medana, Deea a fost singura ispită care a reuşit să-l consoleze şi să-l facă să iasă din apatie şi tristeţe. În braţeţe Deei, Robi a uitat imaginile cu Medana care spunea că relaţia de 10 ani pe care a avut-o lângă el a fost o încorsetare permanentă. Robi nu are de unde să ştie că pe cealaltă insulă, Medana va fi arsă de regrete şi de frica de a nu-l pierde. Pentru Medana lucrurile s-au clarificat definitiv şi, după ce a flirtat cu câteva dintre ispitele de pe insulă, şi-a dat seama că Robert este singurul om cu care vrea să-şi petreacă restul vieţii. Întrebată dacă s-ar căsători cu el dacă ar fi cerută de soţie, Medana spune cu siguranţă, „da”.
 
Tot aseară, Marius Gogoaşe a hotărât să părăsească „Temptation Island – Insula iubirii”, fiind convins că prelungirea şederii lui pe insulă nu i-ar aduce nimic bun.  Marius preferă să plece de lângă Medana, pe care o place foarte mult şi de care îi e teamă să nu se îndrăgostească şi mai tare. Decât să sufere, preferă să plece şi să pună capăt unui joc fără final fericit.
 
Chiar dacă Alice susţine sus şi tare că îşi doreşte să fie singură, petrecerea de aniversare a lui Marius se va încheia cu o lungă plimbare pe plajă. Aici, departe de ochii celorlalţi, cei doi se vor săruta pasional .În vreme ce Hamude a ales din imaginile prezentate cu Loredana doar cuvintele care să-l liniştească în privinţa căderii ei în ispită, hotârât să ingnore toate celelalte semnale de pericol, pe cealaltă insulă Loredana îl acceptă în patul său pe Sorin, unde  încep împreună un joc periculos.
 
 Şi Alin este tot mai convins că relaţia dintre el şi Cătălina trebuie să avanseze.Ceea ce nu ştie el este însă faptul că ispita nu este deloc de acord cu felul în care Alin se raportează la fosta relaţie. Cătălina este deranjată de jignirile şi invectivele aduse lui Alice, dar scopul ei este acela de a-l demasca pe Alin ca infidel.