Noaptea Andrei

Apropo.ro / 23.09.2005, 15:50
Noaptea Andrei
Plina de eleganta, intr-o tinuta deosebita, Andra si-a facut aparitia pe scena in ropote de aplauze. Toti cei prezenti s-au ridicat in picioare si au cantat alaturi de ea. "Put your spell on me" a fost prima alegere a Andrei, "Ramai cu mine" fiind piesa care a dezlantuit publicul. Bravo

Plina de eleganta, intr-o tinuta deosebita, Andra si-a facut aparitia pe scena in ropote de aplauze. Toti cei prezenti s-au ridicat in picioare si au cantat alaturi de ea. „Put your spell on me” a fost prima alegere a Andrei, „Ramai cu mine” fiind piesa care a dezlantuit publicul. Bravo Andra! „Asta e muzica”, vorba unei spectatoare.

Cea de-a doua noapte a Cerbului de Aur a fost deschisa de reprezentanta Bulgariei – trupa Mastilo. Plini de viata, bulgarii au incercat sa incinga atmosfera. Singura care a reusit a fost Victoria, singura fata a trupei, fiind sumar imbracata.

Trei fete de culoare, numite Surf Sister, se stiau din liceu si la sfatul unui profesor s-au apucat sa cante impreuna. Si daca la inceput au interpretat muzica religioasa, aseara au implinit visul barbatilor de a vedea „maicute” sexy. Grupul ce a facut spectatorii sa iasa din amorteala au interpretat o melodie a trupei Class.

Ovidiu Anton are voce, jos palaria. Cu miscarea scenica si impresia artistica sta mai prost. Se pare ca cei din Piata nu au pus accent pe ele deoarece au aplaudat frenetic si s-au ridicat in picioare pe toata durata melodiei. Vestimentatia fetelor ce l-au insotit pe scena a facut deliciul publicului, una dintre ele „reusind” sa isi arate lenjeria intima de mai multe ori. „Vreau”, creatie proprie si „Let me entertain you” a lui Robbie Williams au fost alegerile artistului roman.

„VinÂ’ la mama sa ma ceri” a fost alegerea Jyaleenei din Elvetia. Jos palaria! Intr-o interpretare personala artista a lasat audienta muta. De mentionat este ca ea a fost singura care a interpretat o melodie in franceza.

Interpreta din Israel are deja un proiect cu Marius Moga si urmeaza sa scoata un album. Poate cineva o sa scoata si niste haine sa ii dea.. sau macar putin simt vestimentar. Imbracata ca o cadana, in culori de circ, si-a expus kilogramele in plus….pe toate… fara mila pentru spectatori. Ah, apropo de spectatori… multi dintre ei au aplaudat-o si au fluturat steagul Israelului… motivul? alegerea piesei lui Morandi pentru interpretare. Singurii care i-au mai dres imaginea au fost cei trei dansatori.

Baietii din Grecia au impresionat spectatoarele din sala, asta e sigur. Nici vocea lor nu a fost rea. Cu un look a la BackStreetBoys au ales sa ne cante „O secunda”, melodia celor de la Simplu.

Tino, un pusti de 16 ani, a reprezentat Statele Unite ale Americii. Nu a impresionat publicul foarte mult, cu toate ca are voce buna.

Lambe Alabakoski a reprezentat Macedonia si a interpretat „Dragostea mea”, melodia trupei Holograf.

Vanessa Quai din Vanuatu a lansat pana acum 6 albume si pentru interpretarea in limba romana a ales „Sufletul meu” cantata de Delia.

Olivia din Macedonia a aflat de Cerbul de Aur de la castigatoarea trofeului de anul trecut si s-a gandit ca o sa capteze publicul cu melofia „Asa cum vrei” a lui Niko.

Nu ne ramane decat sa asteptam decizia juriului din aceasta seara… batalia e stransa intre Italia si Romania…intre Linda si Andra. Noroc fetelor!

Ah, si sa nu uit, Ramona Badescu si-a mai dres glasul si nu a mai sunat a teleshopping, dar, Doamne cate dume a dat… „a te corenta”, patru intr-o romana badesciana e quatro si, desigur, alaturi de ea putem castiga „cele mai cadouri”.

Corespondenta de la Andreea Iancu, trimisul Apropo.ro la Brasov
Foto: Alex Barbulescu

Tags: