„Noaptea Președinților” By Distractis, în 10 și 16 noiembrie la CinemaPRO

De: Carmen Ulian / 07.11.2014, 14:00
Distractis revine pe scena CinemaPRO, în 10 și 16 noiembrie, de la ora 19.00, cu spectacolul de comedie original "Noaptea Președinților", un show live care îi propune publicului o reîntâlnire cu spiritul și stilul umorului Divertis.

Spectacolul propune 100 de minute de comedie, satiră politică și parodie muzicală în compania unui grup de umor care a făcut istorie în ultimele trei decenii. Cei trei președinți aleși ai României postdecembriste, Ion Iliescu (Cristian Grețcu), Emil Constantinescu (Doru Antonesi) și Traian Băsescu (Dan Rădulescu) fac parte dintr-o parodie de talent show în care se va alege viitoarea voce politică a României.

Show-ul combină umorul inteligent de replici și umorul de situație, izvorâte din temele majore ale prostiei universale, cu satiră politică inspirată din trista comedie, pe teme minore, a politicii noastre de zi de zi și noapte de noapte, colorându-le cu parodii muzicale și momente de improvizație umoristică.

De la glumele sarcastice și povestirile cu tâlc, de la întâmplările amuzante îmbinate cu chestiuni sociale până la parodiile muzicale, trupa Distractis încântă spiritul românilor indiferent de vârstă.

În distribuție sunt Ioan Gyuri Pascu, Florin Constantin, Paula Chirilă, Doru Antonesi, Cristian Grețcu, Silviu Petcu, Doru Pîrcălabu, Dan Rădulescu, Valentin Gora.

„Uitați-vă, râdeți și apoi mergeți la vot ca să nu plângeți după”, declară Ioan Gyuri Pascu.

Cristian Grețcu spune: „Noi niciodată nu am râs ca să râdem, ca să facem o glumă și să învelim în ciocolată un moment amar. Ne-am dorit ca publicul nostru să vină și să-și pună probleme, iar apoi să se gândească cum să facă să le rezolve”.

Silviu Petcu afirmă: „Cel mai tare mă bucur că în Noaptea Președinților vom afla cum votează cetățeanul turmentat de tip nou”.

Show-ul va avea loc pe 10 și 16 noiembrie, de la ora 19.00, la CinemaPRO, pe strada Ion Ghica nr. 3. Biletele se găsesc pe www.eventim.ro sau la casa de bilete a CinemaPRO. Prețul unui bilet este de 55 de lei.