Noel Gallagher, despre noua sa piesa şi reîntregirea Oasis

Apropo.ro / 14.01.2015, 09:00
Noel Gallagher, despre noua sa piesa şi reîntregirea Oasis
Noel Gallagher’s High Flying Birds a lansat un nou single, "Ballad of the Mighty I", acesta fiind cel de-al doilea extras pe single de pe albumul "Chasing Yesterday", după "In the Heat of the Moment".

„Ballad of the Mighty I” este o piesă emoţionantă, reprezentativă pentru stilul pe care îl va aborda artistul în cadrul celui mai recent material discografic, a cărui lansare este programată pentru dată de 2 martie.

Noel este acompaniat la chitară de Johnny Marr, celebrul membru al trupei the Smiths, catalogată adesea drept cea mai influentă formaţie a vremurilor sale în zona alternative brit rock-ului, după The Beatles.

“Puseul de energie adus de el [Marr] face din Mighty I unul dintre cele mai bune cântece pe care le-am scris vreodată”, a declarat Noel Gallagher.

Foto: Warner Music Group

Single-ul Ballad of the Mighty I va include şi un B-side, Revolution Song, care va fi disponibil începând cu 23 februarie, exclusiv pe site-ul oficial al artistului.

Noel Gallagher a declarat în emisiunea lui Jonathan Ross că nu suportă să filmeze videoclipuri şi că îi pare rău pentru regizorii clipurilor sale, cu toate că, în perioada în care făcea parte din trupa Oasis, nu era atât de înverşunat împotriva filmărilor, întrucât toată atenţia era concentrată asupra fratelui său, Liam.

Legat de o potenţială reuniune a formaţiei Oasis, Noel a mărturisit că orice este posibil în viitor, însă în momentul de faţă reîntregirea trupei nu este probabilă.