Noel Gallagher despre o posibilă refacere a trupei Oasis: „Doar pentru bani…”

Apropo.ro / 26.01.2015, 11:08
Noel Gallagher despre o posibilă refacere a trupei Oasis:
Trupa Oasis s-a destrămat în 2009 după ce Liam şi Noel Gallagher s-au certat la finalul unui concert, prilej cu care Liam i-a făcut zob chitara fratelui sau. La scurt timp, a apărut şi anunţul oficial prin care Noel a renunţat oficial la formaţia care l-a făcut celebru. De atunci, fanii aşteaptă cu nerăbdare veşti despre o posibilă refacere a grupului, iar zilele trecute, ei au primit o veste bună. În teorie, cel puţin.
Într-un nou interviu cu revista Q, Noel a părut mai relaxat în privinţa fratelui său, fapt care a impulsionat o discuţie deschisă despre motivele care ar putea duce la relansarea trupei. Noel, vizibil mai deschis în privinţă subiectului, a spus că e posibil că acest lucru să se întâmple, însă cu o anumită condiţie: pentru bani. 
  
„Nimeni nu ne-a făcut vreo ofertă. Am fost în aceeaşi cameră cu Liam şi nimeni nu ne-a zis: „Băieţi, eraţi tari împreună. Hai să refacem trupă. (…) Totuşi dacă ar fi să se întâmple, ar fi doar pentru bani. Şi nu zic asta că să dau idei cuiva. Aş face-o pentru alţii? În niciun caz. Nu suntem genul asta de oameni.”   
 
Ce ziceţi, ar merita să se refacă trupa?
 

 

Tags: