Noi artisti pentru „Wilmark – 10 ani de salsa in Romania”

Apropo.ro / 18.12.2008, 15:00
Evenimentul din 18 decembrie, "Wilmark - 10 ani de salsa in Romania" isi mareste lista artistilor .

Evenimentul din 18 decembrie, "Wilmark – 10 ani de salsa in Romania" isi mareste lista artistilor care vor performa in acea seara!

Iata ca, micuta Jennifer Dumitrascu – Karina din serialul "Ingerasii" – va veni sa cante o piesa latino special pentru acest eveniment. Ea va pleca direct de pe platourile de filmare pentru a participa la acest salsa ballroom. Jennifer a fost si ea cursanta in cadrul scolii "Wilmark Academia de Baile" si si-a manifestat dorinta de a participa la acest eveniment pentru a fi alaturi de fostii sai instructori si colegi.

Seara va fi una presarata de culoare, ritm si dansuri din cele mai variate! Trupa instrumentala Cubanisimos Orquestra se va lansa oficial pe 18 decembrie. Cativa cubanezi simpatici, talentati, care vor incanta audienta atat in timpul show-ului cat si in timpul petrecerii.

Publicul prezent va avea parte de un moment special de dans traditional, de guaguanco, pus in scena de catre Mario Sombrilla ex-solist al grupului cubanez Charanga Habanera si o balerina din Venezuela ce vor fi acompaniati la percutie de catre un cubanez.

Atmosfera de petrecere va fi asigurata de o trupa de samba compusa 3 fete venite special din Brazilia care vor dansa la fel de “caliente” cum o fac la Carnavalul de la Rio.

Wilmark va fi numit in functia de director pentru noul post de radio ProFm Latino care se va lansa oficial in seara evenimentului. De acum, muzica latino de top va fi la indemana oricui, iar acesta este un alt motiv de bucurie pentru cel care incearca promoveaza de mai bine de 10 ani acest curent muzical.

wilmark

Dom si trupa "Ramark Dance Company" (Franta) – noua senzatie in materie de salsa pe plan mondial – vor sosi cu putin timp inaintea evenimentului. Vor dansa pentru cei prezenti fara nicio repetitie sau familiarizare cu scena! Un cadou pentru salsistii din Romania care cunosc foarte bine valoare acestei trupe de dans si care nu reusesc sa plece in strainatate pentru a-i admira.

Vor fi alaturi de "Wilmark Academia de Baile", toate scolile de salsa din Bucuresti, cat si scoli din Brasov, Galati, Oradea, Constanta sau Cluj.

Pe langa musicalul intitulat sugestiv "Hollywood", Wilmark si trupa sa de dansatori au pregatit trei piese latino pe care le vor canta pentru prima data in acea seara. Salsa, bachata si zouk – trei genuri musicale incendiare – pentru a sarbatori nu doar cu dans, ci si cu cantec, cei 10 ani impliniti de catre scoala de dans.

  Dress code obligatoriu: elegant. Nebunia incepe dupa ora 20.00. Que viva la salsa!

wilmark

Foto:ProFM

Sursa: ProFM