Noi caserii RCS & RDS, în Bucuresti

Apropo.ro / 31.07.2007, 17:00
Noi caserii RCS & RDS, în Bucuresti
Compania RCS & RDS a deschis un nou punct comercial si de incasare in Bucuresti, situat pe strada Uioara nr. 3. Acesta deserveste abonatii RCS & RDS din sectorul 4, cartierul Berceni si este amplasat in spatele Bisericii Straja. Prin introducerea unui program prelungit si a mai


Compania RCS & RDS a deschis un nou punct comercial si de incasare in Bucuresti, situat pe strada Uioara nr. 3. Acesta deserveste abonatii RCS & RDS din sectorul 4, cartierul Berceni si este amplasat in spatele Bisericii Straja.

Prin introducerea unui program prelungit si a mai multor posturi de incasare, casieria Uioara ofera conditiile optime pentru desfasurarea activitatilor comerciale, precum si un plus de confort si ospitalitate. Aceasta pune la dispozitia abonatilor care o viziteaza 3 posturi de incasare, un birou de relatii clienti si un birou comercial, unde se pot incheia contracte pentru toate serviciile oferite de companie. Orarul de functionare este de Luni pana Vineri intre orele 9.00 – 20.00, iar Sambata intre orele 9.00 – 14.00.

Procesul de deschidere de noi puncte comerciale RCS & RDS continua atat in Bucuresti, cat si la nivel national. In acest moment se desfasoara lucrari de amenajare in Constanta (pentru deschiderea a trei noi spații), in Iasi (pentru deschiderea a doua noi spatii) si in Targu Mures (pentru deschiderea unui nou spatiu), ce vor fi inaugurate în viitorul apropiat.

Prin acest proiect RCS & RDS si-a propus sa imbunatateasca gradul de confort oferit abonatilor, prin modernizarea si extinderea acestor puncte, si in acelasi timp sa faciliteze procedeele de plata si incasare a facturilor.

Alte doua puncte comerciale si de incasare RCS & RDS s-au deschis, in cursul lunii iulie, in Bucuresti. Primul este amplasat in Centrul Comercial Auchan – Titan, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 33, sector 2, si cel de-al doilea este pe Sos. Oltenitei nr. 119, bl M30, parter, sector 4.

Cele doua caserii au un program prelungit. Caseria Auchan cat si cea din Oltenitei au pana la 4 posturi de incasare, birou relatii cu publicul si birou de vanzari.

RCS & RDS