Noi concurenţi din România, dar şi din străinătate vor lua cu asalt scena şi juriul „iUmor”

De: Alexandra Necsoiu / 31.07.2017, 13:43
Noi concurenţi din România, dar şi din străinătate vor lua cu asalt scena şi juriul „iUmor”
Juriul şi prezentatorii „iUmor” vor avea o vară fierbinte din 7 august, în platoul emisiunii unde, fără îndoială, cel de-al patrulea sezon va ridica emoţiile la cote maxime. Şi pozitive, dar mai ales negative pentru juraţii producţiei, dar şi pentru noii concurenţi care vin hotărâţi să-i impresioneze pe Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo.

 

Cei care aspiră la titlul de câştigător „iUmor” se pregătesc să vină în platou din 7 august, când vor începe filmările pentru noul sezon. Prezentatorii emisiunii, Şerban Copoţ şi Vlad Grigorescu, cred că va fi un sezon cu multe surprize. „Abia aştept! Demenţa de acolo din spate, te consumă aşa… pentru jumătate de an. Am înţeles că sezonul acesta o să fie ultra spectaculos.”, spune Şerban Copoţ, adăugând că, deşi a încercat, nu a reuşit să afle prea multe de la colegii din producţie. ”M-am prins după zâmbetele lor, când i-am întrebat despre concurenţi, că o să avem nişte numere extraordinare”, mai spune prezentatorul „iUmor”.

Singura aşteptare a lui Vlad Grigorescu, în schimb, este… să nu aibă niciuna. „Ca în fiecare sezon, eu unul nu am nicio aşteptare. Că dacă ai, sigur ţi se va întoarce pe dos, sigur vor fi surprize şi lucruri care nici nu îţi trec prin minte. Pentru noi, în culise, este un pic mai uşor decât pentru juraţi, noi trebuie doar să ne uităm, să ne bucurăm de ceea ce vedem şi să fim alături de concurenţi, dar nu avem responsabilitatea deciderii dacă numerele sunt bune, amuzante sau originale”, declară Vlad.

Însă, un lucru este cert: cum umorul nu are graniţe sau tipare şi cel de-al patrulea sezon „iUmor” va avea parte de concurenţi din ţară, dar şi din străinătate şi numere internaţionale în premieră pe o scenă şi într-o emisiune de televiziune din România.