Noi concurenţi la „Insula Iubirii”. Radu Vâlcan filmează în Thailanda

De: Cristiana Trifu / 15.02.2018, 11:05
Noi concurenţi la „Insula Iubirii”. Radu Vâlcan filmează în Thailanda
„Insula Iubirii” a primit cu braţele deschise noi cupluri care vor să trăiască experienţa care a schimbat vieţile multor perechi de îndrăgostiţi!

În această perioadă, Radu Vâlcan şi echipa se află în Thailanda pentru a filma cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, în care cuplurile de îndrăgostiţi acceptă să se supună testului cu cel mai sincer răspuns.

„Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici acesta nu va face excepţie. Oamenii au personalităţi diferite, reacţionează diferit la situaţiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionaţi!”, spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.

Nu mai puţin de 2.000 de cupluri s-au înscris anul trecut la casting, în speranţa că vor fi ei cei care vor ajunge pe insulă. Şi cum dragostea nu ţine cont de rezidenţă, vârstă sau vechimea relaţiei, printre ce care au avut curajul să se uite în sufletul lor s-au numărat atât români cât şi străini, unii căsătoriţi chiar şi de 20 de ani!

Printre cei înscrişi la casting s-au numărat chiar şi cupluri vechi de 50 de ani, dar şi perechi în care unul dintre parteneri abia împlinise vârsta majoratului. În unele dintre perechi, diferenţele de vârstă dintre parteneri au fost chiar şi de 20 de ani, iar în ceea ce priveşte problemele invocate de cei care s-au înscris, cele mai frevente sunt comunicarea sau chiar şi viaţa intimă.