Noi declaraţii acide! Ce i-a spus Mihaela Rădulescu rivalei sale – FOTO

De: Cătălina Matei / 14.03.2017, 11:36
Noi declaraţii acide! Ce i-a spus Mihaela Rădulescu rivalei sale - FOTO
În cea de-a doua ediţie a show-ului de dans, rivalitatea dintre Mihaela Rădulescu, care ocupă funcţia de prezentator TV, şi Andreea Marin, jurată, a ieşit iar la iveală.

Cele două dive au avut din nou un schimb de replici răutăcioase. Impresionat de ţinuta Andreei Marin, Cabral a rugat-o să se ridice de la masa juraţilor şi să facă o piruetă, în admiraţia tuturor.

Duelul divelor! Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin s-au atacat în direct:”Aici eu sunt şeful!” „Aşa te las eu să crezi!” – FOTO&VIDEO

Detalii din culise! Ce nu s-a văzut la tv! Răduleasca şi Marin, replici usturătoare în direct şi discuţii private în culise – FOTO

Mihaela Rădulescu, apariţie răvăşitoare! Decolteul te hipnotizează – FOTO

„Vă invit la mine acasă!” Aşa arată “Paradisul” Mihaelei Rădulescu! Panorama îţi taie răsuflarea – FOTO

Adevăratul motiv pentru care Dani s-a despărţit de Mihaela! Ce înţelegere secretă aveau

Mihaela Rădulescu, despre emisiunea cu Andreea Marin: „Eu fac diferenţa între…”

Momentul se pare că a cam deranjat-o pe Mihaela Rădulesc. Diva de la Monaco a înţepat-o pe „Zână”. „Aş fi venit şi eu să o pup, dar am un virus şi mi-a fost frică să nu i-l dau. Bine că te-ai dus tu”, a fost remarca făcuta de Mihaela Rădulescu.

Andreea Marin a trecut peste moment şi a preferat să nu comenteze.

Apariţii vestimentare spectaculoase

Andreea Marin şi Mihaela Rădulscu au oferit aserară apariţii vestimentare spectaculoase.Vezi în galeria foto pentru ce ţinute au optat cele două vedete.