Noi dezvăluiri despre copilul adoptat de Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur

De: Cristiana Trifu / 22.11.2017, 10:44
Noi dezvăluiri despre copilul adoptat de Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur
Dragoş Bucur (40 de ani) şi Dana Nălbaru (41 de ani) au înfiat de curând o fetiţă, pe care au prezentat-o, oficial, la premiera filmului „Hawaii”.

Cine i-a ajutat să o înfieze

Dragoş şi Dana au trecut prin momente dificile până au reuşit să devină părinţii oficiali ai fetiţei.

Alexandru Papadopol a oferit o recomandare favorabilă viitorilor părinţi atunci când a fost întemeiat dosarul de adopţie.

“Îi admir pe cei care fac acest lucru. Mi se par îngeri pe pământ, oamenii care pot să adopte alţi copii. Ştiam de adopţia pe care vor să o facă. Mi se pare că Alexandru, la vremea respectivă, a dat recomandări pentru ei. Ştiu că ei de foarte mult timp fac acest lucru. Adică au urmat nişte paşi care au durat destul de mult. Şi ştiu că printre cei care au facut recomadări s-a numărat şi Alexandru. Amândoi sunt foarte buni şi dedicaţi. Dana este o mamă extraordinara!”, a declarat soţia lui Alexandru Papadopol la Kanal D.

Dragoş a spus că se consideră un om împlinit din toate punctele de vedere. „Da, e adevărat că am adoptat un copil, însă cu scuzele de rigoare nu aş vrea să vorbesc despre subiectul acesta. Dar da, suntem cinci”, a spus el pentru click.ro.

„Sunt cu Dragos in masina, pe drum spre Galati. Citesc stirile. Scrie despre noi ca am adoptat o fetiţă. Da, e adevarat. Ne bucurăm de ceva timp de acest lucru, nu vrem sa vorbim prea mult despre el. Ce nu e adevarat in stire e ca acest lucru s-a întâmplat in urma emisiunii pe care Dragos o prezintă. N-are nicio legatura. Ne doream de mai demult si am parcurs toti pasii legali.
Va îmbrăţişez pe toti! Si sa stiti ca e minunata”, a scris Dana Nălbaru pe Facebook

.De 12 ani, Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt nedespărţiţi, se iubesc enorm şi au o familie minunată.

La doar 2 ani, fiul Danei Nălbaru ştie să citească! „Vrea să se facă cosmonaut”

Dana Nălbaru şi-a retras DEFINITIV fiica de la şcoală: „Am retras-o pe Sofia de la şcoală. DE TOT!”

Dana Nălbaru, criticată că nu se îngrijeşte şi că arată precum o „servitoare“. Ce a răspuns artista? – FOTO

O poveste de dragoste emoţionantă! Cum a cucerit-o Dragoş Bucur pe Dana Nălbaru

Cum arată locuinţa ecologică a lui Dragoş Bucur şi a Danei Nălbaru. Casă este estimată la 300.000 euro