Noi dovezi în cazul zborurilor CIA – BBC

Apropo.ro / 28.12.2006, 11:58
Noi dovezi în cazul zborurilor CIA - BBC
Lista zborurilor care au făcut escale pe aeroportul polonez Szymany în anul 2003, dovedește că numeroase avioane CIA de tip Gulfstream, care ar fi avut legătură cu transportul teroriștilor al-Qaida, au tranzitat această zonă, comentează


Lista zborurilor care au făcut escale pe aeroportul polonez Szymany în anul 2003, dovedește că numeroase avioane CIA de tip Gulfstream, care ar fi avut legătură cu transportul teroriștilor al-Qaida, au tranzitat această zonă, comentează BBC News Online.

Surse din serviciile secrete poloneze, lucrători de la aeroport și cu jurnaliști, un ziarist BBC a obținut o serie de dovezi pe care autoritățile poloneze nu au dorit să le dezvăluie, respectiv lista zborurilor suspecte care au tranzitat aeroportul Szymany.

Documentul a confirmat relatările martorilor potrivit cărora un avion CIA de tip Gulfstream, cu număr de înregistrare N379P, a aterizat de mai multe ori pe aeroportul Szymany, în anul 2003. Potrivit documentului, o aeronavă de tip Boeing 737, care decolase de la Kabul a aterizat pe aeroportul Szymany.

Mediafax