Noi personaje în povestea serialului. Emil Mandanac este Zlatan în “Fructul oprit”

De: Alexandra Necsoiu / 25.10.2018, 15:44
Noi personaje în povestea serialului. Emil Mandanac este Zlatan în “Fructul oprit”
Actor cu o vastă experienţă, Emil Mandanac s-a alăturat distribuţiei serialului “Fructul oprit”, având aseară prima apariţie în producţia difuzată de Antena 1. Acesta îl interpretează pe Zlatan, în cel de-al doilea sezon al serialului.


Episodul 9, pe care Antena 1 l-a difuzat aseară, a adus în atenţia publicului secvenţe emoţionante, răsturnări de situaţie, dar şi personaje noi.  A jucat pe scena teatrului, în seriale tv, dar şi în filme de scurt metraj şi filme de lung metraj, iar acum Emil Mandanac s-a alăturat echipei de actori a serialului “Fructul oprit”. “Am primit cu bucurie propunerea de a face parte din acest proiect. Eu am mai lucrat cu doamna Ruxandra Ion, am mai colaborat cu echipa. Cu o mare parte din actori am jucat şi în alte producţii şi a fost o bucurie reîntâlnirea cu ei pe platourile de filmare”, mărturiseşte Emil Mandanac, care poate fi urmărit în rolul lui Zlatan. 

“Personajul se va dezvolta pe parcurs, iar publicul îl va putea descoperi treptat, treptat”, spune acesta.  Zlatan este un personaj misterios din trecutul lui Marius Cristescu (interpretat de Bogdan Stanoevici).
Tot în cadrul episodului 9 telespectatorii l-au cunoscut pe Călin, tânărul cu care Ana Caragea (Cristina Ciobănaşu) a ieşit la un blind date, personaj interpretat de Ştefan Mohor.
 

Tags: