Noi sensuri unice în București

Apropo.ro / 13.01.2014, 16:00
Noi sensuri unice în București
Mai multe artere din zona Buzești-Berzei a Capitalei au sens unic pe anumite porțiuni, începând de duminică, după deschiderea circulației pe primul tronson al viitorului bulevard Uranus, informează Brigada Rutieră.

Ca urmare a finalizării lucrărilor la infrastructura rutieră la primul tronson al bulevardului, se redeschide circulația rutieră pe strada Berzei, între Calea Griviței și Știrbei Vodă, pe strada Buzești, între Piața Victoriei și Calea Griviței, pe Calea Griviței, între strada Polizu și bd. Dacia, pe strada Popa Tatu, între strada Mircea Vulcănescu și strada Berzei, și pe noua arteră realizată între strada Mircea Vulcănescu și bd. Gării de Nord, se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX, duminică, de Brigada Rutieră a Capitalei.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Totodată, precizează sursa citată, se instituie sensuri unice pe strada Sevastopol, între strada Buzești și Calea Victoriei, pe Calea Giviței, între strada Polizu și bd. Dacia, dinspre strada Polizu către bd. Dacia, și pe bd. Gării de Nord, între strada Berzei și Piața Gării de Nord, dinspre strada Berzei către Piața Gării de Nord.

sensuri unice

Brigada Rutieră mai precizează că problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.

Circulația pe tronsonul Buzești-Berzei al bulevardului Uranus a fost deschisă duminică.

Citește mai multe detalii despre noile sensuri unice din Capitală, pe Mediafax.ro