Noile filme din seria Misterele scrisorilor pierdute la DIVA

De: Cristiana Trifu / 19.09.2018, 14:07
Noile filme din seria Misterele scrisorilor pierdute la DIVA
Misterele scrisorilor pierdute revine la DIVA în această toamnă, aducând din nou în atenţia publicului combinaţia de romantism, comedie şi dramă de duminică, 7 octombrie, la ora 16:00.

Povestea urmăreşte patru lucrători ai serviciului poştal care se transformă într-o echipă neobişnuită de detectivi străduindu-se să livreze scrisori ce nu au ajuns la destinatar. Misiunea îi poartă dincolo de usa ghişeului, într-un decor imprevizibil unde vechile scrisori şi colete pierdute îi ajută să salveze vieţi, să rezolve crime şi să schimbe destine. Echipa este formată din fermecatorul Oliver O’Toole (Eric Mabius) – liderul grupului, un nou membru, Shane McInerney (Kristin Booth) – pasionat de tehnologie care aduce inovaţia secolului 21 în grup, Rita Haywith (Crystal Lowe) – care are o memorie fotografica remarcabilă şi îndrăgitul Norman Dorman (Geoff Gustafson) – şeful cercetărilor.

Pe 7 octombrie, în primul film din această serie, poştaşii descoperă o vază care conţine o scrisoare şi pornesc în căutarea proprietarului. Vaza este de provenienţă suspectă, iar cei patru trebuie să aleagă între a face ce este corect şi ce este legal. În al doilea film, descoperirea unui apart foto din 1980 care conţine imagini neobişnuite, trimite echipa într-o călătorie de-a lungul statului Colorado având doar pozele pe post de ghid.

Nu pierdeţi noile filme din seria Misterele scrisorilor pierdute în premieră în România duminică, 7 octombrie, de la 16:00 la DIVA

Tags: