Noile telenovele românești debuteaza în grila de toamna Acasa

Apropo.ro / 13.09.2006, 10:17
Noile telenovele românești debuteaza în grila de toamna Acasa
Cele doua telenovele produse în aceasta toamna de MediaPro Pictures pentru Acasa - "Iubire ca în filme" și "Daria, iubirea mea" - vor putea fi urmarite începând din 18, respectiv 19 septembrie, odata cu lansarea grilei de toamna, informeaza postul de televiziune.

Cele doua telenovele produse în aceasta toamna de MediaPro Pictures pentru Acasa – „Iubire ca în filme” și „Daria, iubirea mea” – vor putea fi urmarite începând din 18, respectiv 19 septembrie, odata cu lansarea grilei de toamna, informeaza postul de televiziune.

Din 18 septembrie, de la ora 20.30, Adela Popescu și Dan Bordeianu vor trai o „Iubire ca în filme”. Prima dintre cele doua telenovele produse în aceasta toamna de MediaPro Pictures pentru Acasa va putea fi urmarita de cinci ori pe saptamâna, de duminica pâna joi. Ca un cadou special pentru telespectatori, Acasa a programat, în prima saptamâna, un episod în plus, care va fi difuzat în 22 septembrie, de la ora 20:30.

În 19 septembrie, de la ora 21.30, debuteaza cea de-a doua telenovela româneasca din acest sezon: „Daria, iubirea mea”. Producția, semnata de Eugen Patriche („Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire”), îi are în rolurile principale pe Adrian Ștefan și Victoria Raileanu. Telenovela va putea fi urmarita de marți pâna joi, de la ora 21.30.

Emisiunea „Poveștiri adevarate” vine mai aproape de sufletele oamenilor, în fiecare zi, de la ora 16.30. Astfel, începând din 18 septembrie, Dragoș Stanescu și Ioana Maria Moldovan vor intra în casele telespectatorilor de luni pâna vineri și se vor implica în rezolvarea problemelor lor. În weekend, Cabral va face o incursiune în viața vedetelor din România.

Tot în 18 septembrie, emisiunea „De 3 x femeie” debuteaza cu un format nou. Mihaelei Tatu i se alatura doua co-prezentatoare, care vor aduce buna dispoziție în casele telespectatorilor, de luni pâna vineri, la ora 17.30.

„Decizii”, o emisiune în care se difuzeaza un telefilm inspirat din viața reala, urmat de discuții în platou, va fi difuzata tot din 18 septembrie. Mihaela Tatu și invitații ei își așteapta telespectatorii Acasa în fiecare luni seara, de la 21.30.

La aceeași data, de la ora 19.30, „SOS, viața mea!” readuce Acasa cel mai iubit cuplu din telenovele: Natalia Oreiro și Facundo Arana. Nati este, de aceasta data, o jucatoare profesionista de box care ajunge sa se îndragosteasca de un fost pilot de Formula 1, actualmente un tânar și influent om de afaceri.

Pe 22 septembrie, Acasa va difuza primul episod din cea mai noua telenovela Televisa: „O lume a fiarelor”. În fiecare vineri și sâmbata, de la ora 20:30, vor putea fi urmarite doua episoade din aceasta producție care marcheaza debutul actriței Edith González într-un rol negativ.

În fiecare duminica, de la ora 14.00, revin Acasa „Fetele Gilmore”, cu seria a șasea a acestui serial ingenios, care trateaza problemele de viața cu mult umor. Iar seara, la „Cinema Acasa”, de la ora 21.30, vor fi cei mai buni actori de la Hollywood și cele mai apreciate filme de dragoste.

De la ora 15.15, de luni pâna vineri, Simona Mihaescu se întoarce cu „Rețeta de acasa”.

Telespectatorii se vor întâlni cu Gabriela Spanic în „Tarâmul pasiunii” de marți pâna sâmbata, de la 22.30. Telenovela braziliana „Celebritate”, care aduce viața vedetelor pe micul ecran, va putea fi urmarita sâmbata și duminica de la ora 12.00.

(Departamentul Life; [email protected]).