Noomi Rapace şi Glenn Close vor filma în România pentru un thriller SF

De: Nicoleta Nicolae / 20.06.2015, 09:00
Noomi Rapace şi Glenn Close vor filma în România pentru un thriller SF
Noomi Rapace şi Glenn Close sunt protagonistele unui nou thriller SF care va fi turnat în România, "What Happened to Monday?", regizat de cineastul norvegian Tommy Wirkola, filmările urmând să înceapă în luna iulie.

Castingul este finalizat, iar cele două actriţe se vor afla în acelaşi timp în România.

„Filmările vor începe la sfârşitul lunii iulie şi vor dura destul de mult. Vom lucra în studiourile Castel, dar vom filma şi câteva săptămâni prin Bucureşti şi ţară”, a mai declarat Bogdan Moncea.

Noomi Rapace joacă în acest film rolurile a şapte surori identice care trăiesc într-un stat unde este adoptată politica familiei cu un singur copil, astfel încât fetele sunt nevoite să îşi asume aceeaşi identitate în public. Botezate de tatăl lor după zilele săptămânii, lucrurile merg bine până într-o zi când Luni nu se mai întoarce acasă.

„Filmul oferă unica ocazie pentru un actor să joace rolurile a şapte personaje”, spune Tommy Wirkola, citat de Variety.com. „Nu este doar o provocare tehnică, dar este o ocazie de a face ceva nou în film, ceva proaspăt, ceea ce este rar în zilele noastre”, a adăugat regizorul, cunoscut publicului pentru lungmetrajul „Hansel şi Gretel: Vânătorii de vrăjitoare/ Hansel & Gretel: Witch Hunters” (2013).

Sursa MEDIAFAX