Norica Nicolai, nominalizata pentru funcția de ministru al Justiției

De: Dragos Tanase / 17.12.2007, 17:49
Norica Nicolai, nominalizata pentru funcția de ministru al Justiției
Senatorul Norica Nicolai a fost validata cu 28 de voturi "pentru" si unul "impotriva" pentru a fi desemnata ministru al Justitiei.

Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a anuntat, luni, la finalul sedintei Biroului Politic Central al partidului, ca, la propunerea premierului Calin Popescu Tariceanu, senatorul Norica Nicolai a fost validata cu 28 de voturi "pentru" si unul "impotriva" pentru a fi desemnata ministru al Justitiei.

"In cazul succesorului lui Tudor Chiuariu, lucrurile sunt destul de simple. Primul-ministru a facut o propunere in persoana Noricai Nicolai si, supusa la vot secret, aceasta propunere a intrunit 28 de voturi din 29", a declarat Antonescu.

Premierul Calin Popescu Tariceanu a confirmat ca Norica Nicolai a fost nominalizata de conducerea PNL pentru postul de minsitru al Justitiei la propunerea sa. Intrebat, luni, de presa cum comenteaza nominalizarea Noricai Nicolai pentru conducerea Ministerului Justitiei, Tariceanu a intrebat retoric : "Cum ca comentez daca eu am nominalizat-o ?".

Postul de ministru al Justitiei a ramas vacant dupa ce Tudor Chiuariu si-a dat demisia, la inceputul saptamanii trecute.

Mai multe detalii pe: Mediafax