Note to self: nu te scarpina cu revolverul!

De: Manuela Stoicescu / 14.05.2008, 12:12
Note to self: nu te scarpina cu revolverul!
Un barbat a ajuns la spital in urma a ceea ce avea 99% sanse sa devina un accident de-a dreptul hilar, implicand un glont si cateva beri.

Suficient de inteligent cat sa foloseasca un revolver pentru a se scarpina pe spate, un barbat din Fort Worth a ajuns la spital in urma a ceea ce avea 99% sanse sa devina un accident de-a dreptul hilar.

In varsta de 44 de ani, Jorge Espinal se afla in locuinta sa band bere si jucand poker cu amicii sai, cand, in jurul orei 3 dimineata, l-a lovit o mancarime strasnica. In cautarea unui obiect care sa-i rezolve problema, Espinal a dat peste un revolver pe care l-a folosit apoi in scopul mai sus mentionat. Rezultatul a fost unul deloc neasteptat: barbatul s-a impuscat din greseala in zona posteriorului, apoi le-a spus prietenilor sai ce se intamplase.

Se pare ca nici prietenii lui nu erau foarte treji de vreme ce in ciuda zgomotului evident produs de impuscatura, acestia l-au luat in gluma. Cand au vazut insa sangele scurgandu-i-se pe spate, acestia au chemat o ambulanta si Jorge a fost dus la clinica locala. Din fericire, barbatul nu s-a ales decat cu o-nvatatura de minte.