Notebook-ul ASUS-Lamborghini VX1

Apropo.ro / 31.01.2006, 16:41
Notebook-ul ASUS-Lamborghini VX1
La începutul acestei luni, ASUSTeK Computer Inc. (ASUS) si Automobili Lamborghini au anuntat un parteneriat pentru realizarea unei serii de notebook-uri. Cooperarea dintre tehnologia informatiei si automobilism a dat nastere notebook-ului ASUS-Lamborghini VX1, un sistem care mosteneste

La începutul acestei luni, ASUSTeK Computer Inc. (ASUS) si Automobili Lamborghini au anuntat un parteneriat pentru realizarea unei serii de notebook-uri.

Cooperarea dintre tehnologia informatiei si automobilism a dat nastere notebook-ului ASUS-Lamborghini VX1, un sistem care mosteneste toate trasaturile extraordinare ale unui adevarat Lamborghini.

ASUS-Lamborghini VX1 are la baza cea mai recenta tehnologie Intel Centrino Duo Mobile pentru performante mai mari, capabilitati multitasking sustinute hardware, autonomie ridicata si un power management mai bun.

Performantele Viitoarei Platforme Mobile

Capacitatea de procesare dual core a modelului VX1 ofera,din punct de vedere a puterii de procesare si calitatii audio / video, un nivel de performanta echivalent cu cel al unui sistem desktop. În plus are dimensiuni reduse, o durata de viata ridicata, ofera mobilitate si o productivitate crescuta. ASUS-Lamborghini VX1 cu ecran de 15″ este chiar mai usor decât majoritatea notebook-urilor cu ecran de 14″.

Design Spectaculos

Notebook-ul ASUS-Lamborghini VX1 reprezinta o adevarata revolutie în lumea sistemelor mobile. Echipa de design ASUS a studiat numeroase modele de Lamborghini pentru a capta cât mai bine spiritul Lamborghini. Disponibil în doua variante, galben si negru, ASUS-Lamborghini VX1 adopta cele doua culori asociate logo-ului Lamborghini. Cu o finisare speciala, notebook-ul ASUS-Lamborghini VX1 arata si trebuie perceput precum o super-masina.

ASUS-Lamborghini VX1 este expresia spiritului ASUS si Lamborghini manifestata într-un mod extrem si spectaculos. Este un produs care inspira putere, viteza si frumusete.

„Asocierea noastra cu ASUS si Intel pentru realizarea primului notebook ASUS-Lamborghini reprezinta o mare satisfactie pentru noi. Cooperarea între companii din domenii diferite, dar care au aceleasi valori când vine vorba de calitate, performanta si design, va contribui cu siguranta la succesul acestui produs pe piata” a declarat Stephan Winkelmann, President si CEO al Automobili Lamborghini.

„Alianta între ASUS si Lamborghini uneste doua marci care reprezinta calitate si performanta” a spus Tony Chen, Director ASUS Notebook Business. „Noul notebook ASUS Lamborghini va oferi cu siguranta o experienta complet diferita pentru utilizatorii computerelor portabile. Având de la ASUS tehnologii hardware unice, iar de la Lamborghini un design perfect, noile notebook-uri ASUS Lamborghini aduc un val de prospetime în plictisitorul design al notebook-urilor existente. Despre ASUS ROMANIA:

ASUSTeK Computer Inc. (TSE:2357), este un lider în oferirea solutiilor 3C. Portofoliul sau include sisteme notebook, placi de baza, placi video, unitati optice, dispozitive informationale, sisteme desktop, servere, solutii wireless, telefoane mobile si retelistica. Având ingineri foarte bine pregatiti si birouri amplasate în toate colturile lumii, ASUSTeK ofera solutii inovatoare catre consumatori, medii de afaceri sau clienti OEM/ODM. Compania este liderul incontestabil al productiei de placi de baza si placi video si în primii 10 jucâtori de pe piata globa de sisteme notebook, unitati optice, modemuri broadband si o paleta larga de alte produse

Sursa: ASUS Romania, preluat de SmartNews.