Noua colecție Chanel Cruise, prezentată la Palatul Versailles (Poze)

De: Gabriela Voicu / 16.05.2012, 17:20
Casa de modă Chanel a prezentat luni, 14 mai, noua colecție de croazieră, semnată de designerul german Karl Lagerfeld, la Palatul Versailles din Paris.

Designerul Karl Lagerfeld a ținut prezentarea celei mai recente colecții Chanel Cruise, pentru sezonul primăvară-vară 2013, la Palatul Versailles din Franța, unde recent au avut loc și filmările clipului „Secret Garden”, pentru promovarea colecției toamnă-iarnă 2012 a Casei Dior.

Evenimentul Chanel Cruise a avut loc în urmă cu două zile, iar printre vedetele invitate s-a numărat cântăreața de origine franceză Vanessa Paradis, artista fiind o apariție constantă la show-urile casei de modă. Toate celebritățile prezente au purtat, bineînțeles, ținute semnate Chanel.

Vezi galeria foto

Chanel Cruise 2013 (Foto: Hepta)

Designerul i-a invitat pe cei prezenți la eveniment într-o călătorie imaginară, în epoca Mariei Antoinetta, în cadrul unui decor deosebit: „Grădinile de poveste” ale Palatului Versailles.

Modelele au defilat în costume de baie cu detalii din dantelă și pălării maxi. Creațiile au inclus croieli sofisticate, culori tari și pasteluri. Nu au lipsit nici rochiile elegante.

Colecția Cruise a fost concepută, inițial, pentru femeile bogate, care plecau în croaziere pe perioada iernii.