Noua colectie Vitality”s-Pop Collection

Apropo.ro / 26.03.2008, 17:00
Colectia are ca sursa de inspiratie folclorul urban, "imaginea" starazii si viata de toate zilele.

Miercuri, 26 martie 2008, in Sala “ New York, New York” a hotelului Sofitel s-a desfasurat prezentarea colectiei primavara-vara 2008 (hair-styling) Look&Learn-Pop Collection by Vitality’s.

Desfasurarea evenimentului a fost posibila datorita organizatorului Tina R.

In cadrul show-ului au fost prezentate cele mai noi tendinte si tehnici inovatoare in domeniul coafurii si tunsorilor pe diferite lungimi de par, dar si in aplicarea de nuante noi din gama de culori Vitality’s adaptate perfect trendului international.

Noua colectie are ca sursa de inspiratie folclorul urban, “imaginea” starazii si viata de toate zilele.

Blondul, roscatul si aramiul sunt culorile vedeta iar formele si liniile tunsorii se alatura unui sezon marcat de pasteluri.

Invitatul special al evenimentului a fost Karel Van Driessche Art Director International Vitality’s , unul dintre stilistii care impune tendinte in tunsoare si culoare la nivel mondial. Pasionat de culoare si tunsoare inca din copilarie, acesta s-a specializat la cele mai renumite si profesionale scoli de hair-styling din lume: Vidal Sasson, Tony&Guy, Rusk Scotland, Rainbow USA, Mahogany-Oxford, Jo Hansford– Londra.

Acesta se numara printre cei mai apreciati si faimosi hair-stylisti din lume.

La prezentare alaturi de Karel a participat echipa Vitality’s Romania formata din Radu Popescu-capitanul echipei Vitality’s Romania, Marlenn Marin-Art Director Vitality’s, Catalin Calita -Art Director Vitality’s, Madalina Plisu Trainner Vitality’s Top Line.

La eveniment au luat parte personalitati ale show-biz-ului autohton, mass-media, lumii afacerilor: Anca Turcasiu, Alina Sorescu, Lavinia (ex Spicy), Oana Turcu (Ardes Cosmetic), Oana si Viorel Lis, Elena Merisoreanu, Monica Igar, Elisabeta Lipa, Carmen Plesea. Acestia au testat produsele Vitality’ s la Salonul Hair Revolution by Geta Voinea.

Pentru sezonul ce urmeaza Vitality’s vine cu o surpriza, o vopsea permanenta ce acopera firele albe si nu contine amoniac. Aceasta se va gasi la noi pe piata la sfarsitul lunii aprilie.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!