Noua Cutiuţă Muzicală, “Colecţia Cântece de iarnă”, cadoul perfect pentru Sărbători!

De: Nicoleta Nicolae / 03.12.2014, 16:59
Noua Cutiuţă Muzicală, “Colecţia Cântece de iarnă”, cadoul perfect pentru Sărbători!
Proiectul “Cutiuţa Muzicală”, coordonat de Liliana Ştefan şi produs de MediaPro Music, special conceput pentru cei mici, revine cu un nou album, “Colecţia Cântece de iarnă”, perfect pentru Sărbători!

Cele şapte vedete ale căror voci apar pe acest nou material discografic sunt Loredana Groza, Dan Bittman, Monica Anghel, Andra, Oana Sârbu, Anca Ţurcaşiu şi Malina Olinescu.

Noua Cutiuţa Muzicală conţine opt cântecele: “Moş Crăciun vine-n oraş”, “Săniuţa”,  “Omul de zăpadă”, “Moş Crăciun mai stai un pic”, “Moş Crăciun cu plete dalbe”, “Crăciunul a venit”, “Tu steluţa străluceşti”, “Astăzi s-a născut Hristos”. Pentru colindul “Moş Crăciun vine-n oraş”, partea de backing vocals a fost asigurată de corul de copii Urban Kids.


Orchestraţiile au fost realizate de Ionuţ Grigore, iar de înregistrări şi mixaj a fost responsabil George Nemeznic (VirtualArt Studio).

Proiectul “Cutiuţa Muzicală” a debutat acum 13 ani şi a devenit în scurt timp cel mai puternic brand de pe piaţa muzicală românească, care se adresează deopotrivă copiilor şi părinţilor.

 
“Colecţia Cântece de iarnă” poate fi deja cumpărat din hypermaketuri şi magazinele de specialitate din toată ţara.