Noua emisiune prezentată de Cătălin Cazacu, fost Exatlon, va debuta la Kanal D

Apropo.ro / 17.07.2018, 15:34
Noua emisiune prezentată de Cătălin Cazacu, fost Exatlon, va debuta la Kanal D
Cătălin Cazacu lansează o noua emisiune "Le dau bani oamenilor!".

Kanal D a programat noua emisiune prezentată de Catalin Cazacu de la Exatlon, din 30 iulie, în fiecare seară de luni pana vineri, de la ora 22:30, potrivit unui anunţ al postului.

„Este o emisiune plina de umor  cu oameni care aleg sa se distreze, sa castige bani si sa ajunga la destinatie alaturi de mine. Le voi pune intrebari interesante, care ii vor antrena, cu siguranta, si pe telespectatori. Cash Taxi este prima emisiune pe care o prezint si e firesc sa am emotii. Toti cei care m-au urmarit cinci luni alergand prin noroaie la ma vor vedea acum facand cu totul altceva, dar eu raman acelasi. Sunt dedicat suta la suta acestui show, iar intalnirea cu toti cei care aleg sa urce in taxi este pentru mine o bucurie continua”, spune Catalin Cazacu.

Catalin Cazacu va prezenta, in curand, la Kanal D,  show-ul concurs „Cash Taxi”, un format international care a cunoscut un succes urias in toate tarile in care a fost difuzat. Catalin va intra in pielea unui taximetrist care isi va rasplati clientii cu bani, daca acestia ii vor raspunde corect unei serii de intrebari. Pasagerii, oameni obisnuiti care urca in taxi cu intentia fireasca de a ajunge la o destinatie, vor avea surpriza sa il recunoasca in postura soferului pe Catalin Cazacu. Ei vor decide pe loc daca intra sau nu in joc si, odata cursa inceputa, vor avea la dispozitie 30 de secunde pentru a raspunde la fiecare intrebare.

„Te urci in taxi si castigi, nu platesti! Sunt intrebari la care poti raspunde fara sa stai prea mult pe ganduri, e o joaca prin care poti ajunge la destinatie distrandu-te si castigand bani in acelasi timp! Abia astept sa inceapa filmarile, acestea se vor desfasura pe litoral! Daca vedeti taxiul meu de lux, va rog sa imi faceti semn, veti avea parte de un sofer simpatic si generos!” , spune Catalin Cazacu.