Noua față a femeii care a supraviețuit unui atac oribil

De: Gabriela Voicu / 22.03.2013, 11:40
Noua față a femeii care a supraviețuit unui atac oribil
O femeie care a fost aproape decapitată de fostul ei iubit are acum o nouă față datorită chirurgiei plastice.

Ilianexy Morales, o femeie din New York, a primit o nouă înfățișare după ce a fost înjunghiată de aproape 100 de ori de fostul ei prieten.

Femeia, lăsată aproape decapitată, a avut nevoie de 17 operații după atacul suferit în 2005. Tânăra a fost tăiată și desfigurată, rămânând cu cicatrici în zona gâtului, dar și a membrelor.

Relația cu cel care aproape că a ucis-o începuse în 2003, însă după o vreme el a devenit foarte posesiv, astfel că Ilianexy a decis să se despartă de el. După șase zile, însă, el a atacat-o. În plus, în drum spre spital, femeia a suferit un atac de cord.

Ilianexy Morales

Medicii de la Academia Americană de Operații Plastice și Reconstrucție s-au oferit să o ajute să-și schimbe viața și fața în cadrul unui program care își propune să ajute anual în jur de 1500 de femei, victime ale violenței domestice.

„Când mă uitam în oglindă și îmi vedeam chipul aveam sentimentul că mă uit la un străin” a declarat Ilianexy. Fostul ei iubit, care a atacat-o din cauza geloziei, a fost condamnat la 15 ani de închisoare.