Noua fată Bond pozează numai în costumul Evei! Uite ce poate face

De: Cătălina Matei / 11.02.2015, 10:45
Noua fată Bond pozează numai în costumul Evei! Uite ce poate face
Léa Seydoux este actriţa care a pus mâna pe rolul principal feminin din noul film James Bond, "Spectru".

Deşi colegii săi de film, Daniel Craig, Monica Bellucci şi Cristoph Waltz, sunt mult mai cunoscuţi, tânăra are toate şansele să atragă atenţia  fanilor.

Léa Seydoux (29 de ani) este un fost manechin, care a pozat foarte mult topless. Una dintre cele mai cunoscute campanii în care îşi arata sânii în toată splendoarea lor a fost pentru brandul de haine „American Apparel”. Acest lucru a constituit o rampă de lansare pentru frumoasa franţuzoaică, ea apărând în reclame pentru Levi şi Prada şi jucând ulterior în filme ca „Inglorious Basterds”, împreună cu Brad Pitt sau „Midnight in Paris”, regizat de Woody Allen.

În iulie 2013, Léa Seydoux a pozat goală şi pentru revista Marie Claire. În acelaşi an, actriţa franceză a apărut în filmul premiat la Cannes, „Albastru e cea mai caldă culoare”, unde a fost obligată de regizorul Abdellatif Kechichesa filmeze scene de sex umilitoare cu o femeie.
 
Noul film James Bond va fi lansat anul viitor, pe 6 noiembrie. Filmările vor fi realizate în mai multe locaţii, printre care Londra, Roma, Mexic, Maroc, dar şi Alpii austrieci.