Noua generație Pinnacle Studio este disponibila în România

Apropo.ro / 28.10.2005, 10:34
Noua generație Pinnacle Studio este disponibila în România
Pinnacle a lansat în România versiunea 10 a aplicației software Studio, cea mai noua generație a celui mai popular software din industrie destinat editarii video pentru amatori, care va fi disponibila în magazinele Flamingo. "Pentru noi, aceasta noua versiune este un element

Pinnacle a lansat în România versiunea 10 a aplicației software Studio, cea mai noua generație a celui mai popular software din industrie destinat editarii video pentru amatori, care va fi disponibila în magazinele Flamingo.

„Pentru noi, aceasta noua versiune este un element important în cosntruirea de oferte de soluții integrate în casa digitala. Flamingo își propune sa fie furnizorul de astfel de soluții preferat de consumatori”, a spus Dan

Pinnacle Studio v. 10 va fi disponibil în doua variante: Studio v. 10 – destinat celor ce doresc sa editeze și sa partajeze materialul video rapid și ușor, pentru a-l prezenta familiei și prietenilor și Studio Plus 10 – destinat utilizatorilor avansați care necesita o suita mai larga de funcții pentru a realiza materiale profesionale.

Ambele produse includ o gama larga de funcții noi ce se integreaza perfect în procesul în trei pași: „Capteaza, Editeaza și Partajeaza”.

Studio v. 10 include o serie de funcții, printre care creare de DVD-uri, cu meniuri și navigare integrate sau Pan-and-Zoom, ce permite crearea de prezentari de cadre animate din fotografii digitale. Cu SmartMovie II, utilizatorii pot crea filme în câteva minute, cu efecte previzualizabile în timp real, pot transfera materialul video direct pe DVD și pot organiza cu ușurința toate fișierele video, foto și audio pentru editare cu „drag-and-drop” prin intermediul lui Pinnacle MediaManager.

Versiunea Studio Plus mai ofera și o serie de funcții puternice destinate utilizatorilor avansați pentru obținerea unui control sporit și a unor rezultate profesionale (Picture-in-picture, Chroma-Key (ecran verde) și editarea video în format HD.

Pe lânga pachetele de aplicații oferite Pinnacle Systems pune la dispoziția clienților și patru soluții hardware însoțite fie de Studio 10, fie de Studio Plus 10. Aceste produse permit utilizatorilor sa capteze conținut atât de pe camerele DV cât și de pe cele analogice și de pe VCR, precum și transferarea de conținut înapoi catre camerele video digitale precum și catre unele dispozitive analogice.

Produsele software au un preț începând de la 189 lei, iar pachetele hardware cu software inclus au prețuri începând de la 399 lei.

Mediafax Business/ IT