Noua imagine Chanel

Apropo.ro / 01.05.2008, 13:11
Noua imagine Chanel
Designerul Karl Lagerfeld este in cautarea noii imagini Chanel. Acesta are in vizor doua tinere, Frances Bean Cobain, si Emma Watson.

Designerul Karl Lagerfeld este in cautarea noii imagini Chanel. Acesta are in vizor doua tinere, Frances Bean Cobain, fiica lui Kurt Cobain si Emma Watson, celebra interpreta a personajului Hermonie din seria "Herry Potter".

Frances a implinit de curand 15 ani, iar prietena ei declara ca aceasta este apreciata datorita trasaturilor frumoase si tenului perfect, ca de portelan.

Gurile rele nu sunt de acord si sustin ca celebrul designer a ales-o pe Francis datorita notorietatii tatalui ei, Kurt Cobain, fostul lider al trupei rock "Nirvana" – trupa cu "priza" la public in anii ’90.

Courtney Love, mama adolescentei, doreste sa isi protejeze fiica si de aceea s-a implicat in toate negocierile pentru contractele care i s-au propus.

Casa de moda pariziana fondata de Coco Chanel a revolutionat moda haute couture prin inlocuirea siluetei incorsetate cu costume confortabile si rochii lejere. De-a lungul vremii, aceasta a fost reprezentata in lume de figuri celebre precum Nicole Kidman, Catherine Deneuve, Vanessa Paradis, Claudia Schiffer, Keira Knightley sau Kate Moss.

Citeste mai multe in "Fiica lui Kurt Cobain ar putea fi starul noii campanii Chanel" pe acasatv.ro