Noua iubită a lui Jude Law este o anonimă

De: Gabriela Voicu / 26.11.2012, 13:00
Noua iubită a lui Jude Law este o anonimă
Noua iubită a lui Jude Law seamănă cu fosta soție a actorului, Sadie Frost, dar nu este o celebritate. Află mai multe!

Actorul britanic Jude Law are o nouă iubită, însă nu este vorba despre o celebritate, ci de asistenta de la garderobă pentru noul film „Dom Hemingway”, în care va juca actorul și în care apare modelul Mădălina Ghenea.

Jude Law a început să flirteze cu Ellen Crawshaw încă de la începutul filmărilor, în octombrie.

„Idila dintre Jude și Ellen este pe buzele tuturor de pe platoul de filmare. A început luna trecută, când am filmat în Franța. A fost o conexiune rapidă între ei și au început să flirteze, însă s-au atins doar atunci când am mers cu toții să petrecem într-un local din Saint Tropez. De atunci sunt nedespărțiți. Încearăa totuși să își ascundă sentimentele, însă amândoi par fericiți. Este clar că le merge foarte bine. Amândoi sunt singuri, deci nu au nimic de ascuns. Sunt doar doi oameni îndrăgostiți, care petrec timp împreună”, a declarat o sursă pentru MailOnline.

Ellen Crawshaw

Jude Law, despre care se spune că ar fi afemeiat, a fost căsătorit cu actritț Sadie Frost și a avut o relație zbuciumată cu Sienna Miller.

„Am fost în relații de durată aproape toată viața și sunt devotat. De aceea termeni precum afemeiat sau sex-simbol nu mi se potrivesc, ci denotă că oamenii care ma etichează astfel de fapt nu mă cunosc. Sunt foarte sociabil și îi respect pe cei din jur foarte mult”, a declarat Jude Law.