Noua iubita a lui Lewis Hamilton seamana cu Nicole Scherzinger

Apropo.ro / 07.11.2011, 18:09
Noua iubita a lui Lewis Hamilton seamana cu Nicole Scherzinger
Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a fost vazut in compania unei brunete care seamana cu fosta lui iubita de care s-a despartit recent, cantareata Nicole Scherzinger.

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton nu pare sa fie prea afectat dupa despartirea de cantareata Nicole Scherzinger. El a fost fotografiat alaturi de o bruneta care seamana cu fosta membra a trupei Pussycat Dolls.

Starul in varsta de 26 de ani s-a intalnit si cu cativa prieteni, ieri, in Londra, mai precis fotbalistii Wayne Bridge, Frank Lampard si Ashley Cole, fostul sot al cantaretei Cheryl Cole,

Hamilton a marturisit de curand ca nu i-a fost usor sa renunte la relatia de 4 ani cu Nicole, dar ca au ramas prieteni si amandoi pot trece cu bine peste despartire.

Lewis Hamilton si Nicole Scherzinger

Intre timp, au circulat zvonuri potrivit carora Nicole Scherzinger (33 de ani) ar fi inceput o relatie cu Steve Jones, gazda concursului X Factor SUA.

Nicole si Lewis si-au inceput povestea de iubire in urma cu patru ani, dupa ce s-au cunoscut la MTV European Music Awards 2007 din Munchen, iar relatia lor nu a fost usoara. Zvonuri cu privire la despartirea celor doi au aparut si la inceputul verii, insa atunci Nicole a tinut sa dezminta totul pe contul ei de Twitter. Pe de alta parte, au existat si zvonuri cu privire la o posibila casatorie a celor doi.