Noul album Sistem va include o colaborare cu Holograf

Apropo.ro / 07.03.2006, 14:44
Noul album Sistem va include o colaborare cu Holograf
Noul album al formației Sistem, care va fi lansat în aceasta primavara, va include și o colaborare inedita cu Holograf - un remake al celebrei "Banii vorbesc", se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX. Ideea acestei colaborari a venit dupa o propunere din partea trupei

Noul album al formației Sistem, care va fi lansat în aceasta primavara, va include și o colaborare inedita cu Holograf – un remake al celebrei „Banii vorbesc”, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Ideea acestei colaborari a venit dupa o propunere din partea trupei Sistem, iar cei de la Holograf au acceptat-o pe loc. În acest moment, remake-ul este deja în varianta finala și asteapta, lânga celelalte 12 piese, momentul lansarii.

Sistem lucreaza pentru editarea acestui nou album înca de anul trecut. Pentru ca, între timp, baieții au mai avut în derulare și alte proiecte, finalizarea albumului a mai avut un pic de așteptat.

În timp ce Roby și Nashu au fost ocupați cu susținerea examenelor de licența, ceilalți membri ai trupei au intrat în febra cautarii unei noi și permanente voci feminine.

Mediafax

Tags: