Noul Bond scandalos

Apropo.ro / 07.11.2005, 11:11
Noul Bond scandalos
"Cine mai e și acest Bond blond, înghețat, cam scund, cu privire de oțel și alura împietrita?", s-au întrebat vexați fanii lui Jan Fleming (cel care și-a descris eroul drept un tip brunet, înalt, viril, insolent și irezistibil) cand au auzit ca Daniel Craig

„Cine mai e și acest Bond blond, înghețat, cam scund, cu privire de oțel și alura împietrita?”, s-au întrebat vexați fanii lui Jan Fleming (cel care și-a descris eroul drept un tip brunet, înalt, viril, insolent și irezistibil) cand au auzit ca Daniel Craig va fi noul 007. Doar cei care l-au vazut pe britanic jucand au aplaudat alegerea.

E din Cheshire, deci a demonstrat ca poate exista foarte bine fara zambet, ca pisica lui Lewis Carroll. Dar lucrurile abia încep aici. Aparenta lui raceala nu e lipsita de șarm.

Un critic de la Washington Post l-a descris ca pe urmatorul Steve McQueen: „Are exact autoritatea lui lipsita total de fanfaronada. Și este fermecator într-un fel aspru, neșlefuit, e suplu și puternic”.

L-ați vazut deja în „Layer Cake” – Matthew Vaughn a mizat pe el cu fler și precizie, iar Craig l-a „rasplatit” prin calmul sau imperial, care intimideaza, umpland cadrul. Toți cei care au laudat filmul au început cu prezența lui în rolul principal. Deși CV-ul îi atesta trecerea prin prestigiosul Conservator britanic, debutul lui s-a petrecut în 1992, în serialul TV „Aventurile tanarului Indiana Jones”.

Craig e un tip care nu se sinchisește de pariurile sau bancurile pe seama nenascutului sau Bond. E cel mai scund Bond din istorie!. Ba e cel mai blond!, au adaugat carcotașii. „Nu dau doi bani pe fleacuri, traiesc ca și cum aș muri maine”, riposteaza Craig. Nu crede în autopromovare, ci în impresari buni. Și nu mizeaza pe speculații de presa de genul celei care îl plasa în postura de consolator al Siennei Miller dupa desparțirea ei de Jude Law.

În 2002 a fost nominalizat la premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea din piesa „A Number”, de la Royal Court Theatre.

Urmarește întreaga cariera a actorului Daniel Craig numai în

Tags: