Noul clip al Cristinei Spatar, „Go High”, exclusiv pe Apropo.ro!

Apropo.ro / 05.02.2009, 17:30
Esti pregatit sa vezi cel mai recent clip semnat Cristina Spatar? Apropo.ro iti prezinta, exclusiv si in premiera, "Go High"

Esti pregatit sa vezi cel mai recent videoclip semnat Cristina Spatar? Apropo.ro iti prezinta in premiera si in exclusivitate “Go High”, cel mai recent clip al artistei.

Cu siguranta ai auzit de celebrele bijuterii in valoare de 800 000 de euro purtate de Cristina in noul videoclip. Acum a venit momentul sa vezi integral rezultatul celor 16 ore de filmari alaturi de echipa regizorului Iulian Moga.

O vei vedea pe Cristina intr-o atmosfera care ne aminteste de anii ’60 in care artista a exersat posturi care ne duc cu gandul la Marilyn Monroe si la vestita sa rochie suflata in falduri de un ventilator.

Chiar daca artista este adepta stilului R&B, piesa "Go High" este gen dance-club si face parte de pe noul album ce va fi lansat in aceasta primavara.

Pentru mai multe detalii despre atmosfera de la filmari, click aici, pentru ca echipa Apropo.ro a fost atunci alaturi de Cristina.

Cristina Spatar – "Go high":  

 

Esti fan Cristina Spatar? Iti place noul ei videoclip?

Cristina Spatar Cristina Spatar

 Daca esti pasionat de muzica si vrei sa afli primul despre noi premiere pe Apropo.ro, aboneaza-te la Newsletter!