Noul clip Anda Adam

Apropo.ro / 09.09.2013, 12:17
Noul clip Anda Adam
Anda Adam revine cu un nou videoclip. Pentru ”Dacă ar fi”, Anda Adam a filmat alături de echipa de fotbal american a României pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti.

Adrenalină, suspans, suport pentru echipa de sportivi, o cursă infernală de motociclete şi începutul unei poveşti de dragoste trăite chiar de artistă sunt elementele care fac din noul clip al solistei o producţie memorabilă.

Anda Adam apare în ipostaze tandre, filmate în vestiar, alături de bărbatul care i-a furat inima, un tânăr carismatic, membru al echipei de fotbal american.


Acesta este, în viaţa reală, model din echipa lui Cătălin Botezatu, artista rugându-l personal pe celebrul designer pentru a-i face cea mai bună recomandare în acest sens.

Cu ocazia noului proiect, Anda Adam a adoptat un nou look, alegând să poarte breton, stilingul fiind realizat chiar de mama ei, aflată în România pe parcursul filmărilor.

”Am filmat zece ore în continuu, în timpul zilei pe stadion şi noaptea pe motociclete alături de cei mai buni cascadori pe care i-am văzut vreodată. Videoclipul este regizat de Florin Botea. Sunt foarte încântată de produsul final şi abia aştept să lansăm varianta completă. Le mulţumesc tuturor celor implicaţi în proiect şi domnului Alin Petrache, Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, pentru sprijinul acordat pentru filmările pe stadion”, declară Anda Adam.