Noul film cu Keanu Reeves, eșec în box-office-ul american? (Trailer)

De: Gabriela Voicu / 13.12.2013, 12:00
Noul film cu Keanu Reeves, eșec în box-office-ul american? (Trailer)
"47 Ronin", un film despre samurai care marchează revenirea pe marile ecrane a actorului Keanu Reeves, a pornit cu stângul în Japonia, unde a fost lansat weekendul trecut.

„47 Ronin”, un film despre samurai care marchează revenirea pe marile ecrane a actorului Keanu Reeves, a pornit cu stângul în Japonia, unde a fost lansat weekendul trecut, încasând doar 1,3 milioane de dolari la debut. 

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Filmul ale cărui costuri de producție ajung la 175 de milioane de dolari va debuta în America de Nord pe 25 decembrie, dar până atunci va mai fi lansat în Singapore (19 decembrie), Malaezia (19 decembrie) și Indonezia (20 decembrie), iar până în ultimul weekend din decembrie va mai ajunge în 15 țări, între care UK și Spania. 

Afiș 47 Ronin

Având în vedere că filmul redă povestea unor samurai din secolul 18, se înțelege de ce Japonia a fost aleasă pentru debutul acestuia. Cu toate acestea, „47 Ronin” s-a clasat al treilea, după două producții locale, în privința încasărilor, cu mult sub așteptările celor de la Universal. Eșecul este cu atât mai surprinzător cu cât în film joacă doi actori populari în Japonia, Hiroyuki Sanada și Rinko Kikuchi.

Acum, prima întrebare pe care și-o pune majoritatea este în ce măsură va avea filmul succes în America, în contextul în care nici promovarea acestuia nu este spectaculoasă. Criticii au previzionat încasări de circa 10 milioane de dolari la debutul filmului în SUA și de 50 de milioane de dolari per total – o sumă foarte mică în comparație cu bugetul pentru producție. 

47 Ronin – trailer

„47 Ronin”, regizat de Carl Rinsch, este o aventură epică explozivă in care Keanu Reeves joaca rolul principal. După ce un războinic le ucide maestrul și îi declară proscriși, 47 de samurai rămași fără stăpân jură să se răzbune și să-și recâștige onoarea. Goniți din casele lor și împrăștiați prin tot ținutul, acești ronini se văd nevoiți să apeleze la ajutorul lui Kai (Reeves), un samurai de rang inferior, pe care odinioară îl repudiaseră. Acest renegat devenit sclav devine cea mai importanta armă a lor, transformându-se într-un erou care le va da acestor rebeli depășiți numeric de dușman imboldul de a căuta nemurirea.