Noul LUMIX DMC-TZ1 de 5-megapixeli

Apropo.ro / 22.03.2006, 15:20
Noul LUMIX DMC-TZ1 de 5-megapixeli
Panasonic România a lansat miercuri pe piața locala noi camere digitale din gama Panasonic Lumix, toate modelele dispunând de stabilizator optic de imagine.  Compania preconizeaza creșterea pâna la 15% a cotei pe piața camerelor foto digitale, prin continuarea

Panasonic România a lansat miercuri pe piața locala noi camere digitale din gama Panasonic Lumix, toate modelele dispunând de stabilizator optic de imagine. 

Compania preconizeaza creșterea pâna la 15% a cotei pe piața camerelor foto digitale, prin continuarea activitaților de promovare a produselor Panasonic Lumix.

Noile camere digitale din gama Panasonic Lumix sunt FX01, FZ7, LS2, LZ5 și TZ1, toate dispunând de stabilizator optic de imagine.

LUMIX DMC-TZ1 de 5-megapixeli, camera digitala cea mai mica din lume, cu zoom optic de x10*. Puternica lentila LEICA DC de zoom optic 10x este incorporata intr-un corp compact, usor de transportat, datorita primului exemplu in lume de integrare a unui sistem de lentila retractabila in tehnologia optica.

Ca si alte modele din gama LUMIX, TZ1 beneficiaza de MEGA O.I.S (stabilizator optic de imagine) care este o trasatura standard a camerelor foto digitale de pe piata. Tremurul mainii a fost intotdeauna o problema critica in anumite situatii de fotografiere, ca de exemplu cadre indepartate, de interior, in conditii de iluminare slaba, pe timp de noapte si fotografiere macro, in care chiar si cea mai mica miscare a mainii poate altera captura de imagine. In orice caz, MEGA O.I.S te ajuta sa faci poze clare, frumoase, fara nici o urma de deteriorare a calitatii imaginii.

O atractie in plus in performanta lui TZ1 este nou dezvoltatul procesor de imagine LSI, Motorul Venus III, care detecteaza separat atat aberatiile cromatice cat si cele luminoase si suprima nivelele de zgomot ale imaginii, astfel incat fotografiatul la ISO 800 la rezolutie maxima devine posibil.

Aceasta combinatie fericita de MEGA O.I.S si inregistrare cu sensibilitate ridicata ajuta la inlaturarea tuturor tipurilor de imagine neclara in diverse situatii de fotografiere.

Oscar Saksa ([email protected])