Noul numar Tango, o editie regala!

Apropo.ro / 28.04.2009, 11:04
In pictorialul din revista Tango, Principesa Margareta poarta cu sine eleganta si nobletea femeii cu sange albastru.

A aparut numarul de mai al revistei Tango, un numar special, care ii are pe coperta pe Alteta Sa Regala Principesa Margareta si pe regele Mihai.

Principesa Margareta poarta cu sine, in pictorialul pe care l-a realizat pentru revista Tango, eleganta, rafinamentul si nobletea femeii cu sange albastru, indragostita iremediabil de Romania.

"Acasa este numai Romania. A fost dintotdeauna, chiar si cand era un taram interzis. Acasa este locul unde esti cu sufletul, nu fizic. In momentul cand am calcat prima oara pe pamantul Romaniei, in ianuarie 1990, m-am simtit intregita, am simtit ca paseam, in sfarsit, pe drumul meu. La Savarsin traiesc, de fiecare data, sentimentul caldurii caminului si al prezentei Reginei Elena, care l-a cumparat si l-a iubit atat de mult.", declara Principesa Margareta.

Poetul Adrian Paunescu vorbeste in numarul de mai al revistei Tango, in interviul acordat lui Alice Nastase, despre copilarie, despre parintii si copiii sai, despre iubirile legitime si despre cele nepovestite pana acum, despre Romania si despre dragostea sa dintotdeauna, poezia.

"Cred ca am avut trei mari iubiri in viata. Desi cred ca sunt nedrept. Trei si 14. Aproape ca n-as putea hotari. E cetos totul. Si nenorocirea e ca femeile au orgoliul, cum au si barbatii, sa fie unicate, si orice-ai spune de la unu in sus, e jignitor. Dar eu nu am fost ticalos in niciuna dintre dragostele prin care am trecut, n-am inselat si nu m-am purtat mercantil, santajist sau meschin. M-am daruit. Si chiar mi-a facut placere sa reinventez un anumit tip de dragoste fatala", dezvaluie Adrian Paunescu.

Cititoarele-scriitoare ale revistei si ale blogurilor Tango au avut bucuria sa-si vada numele si povestile de dragoste cuprinse intr-o carte ce a fost lansata la mijlocul lunii aprilie.

Despre emotia debutului si a intalnirii celor care au lasat bucati de suflet in Antologia Tango "Cele mai frumoase iubiri", carte aparuta la Editura Cartile Tango, puteti citi in numarul de mai al revistei.

In dosarul lunii mai, "Nimic rau despre Romania", editorii consacrati ai revistei Tango si artisti romani cunoscuti in intreaga lume dezvaluie motivele mandriei lor de a fi romani, readuc in memoria cititorilor marii oameni ai lumii pe care i-a dat Romania si scot la iveala povesti inedite despre gesturi nobile, romanesti, despre care nu s-a stiut nimic pana acum.