Noul număr „The One”, o celebrare a modei pentru toamnă

De: Gabriela Voicu / 28.09.2012, 11:35
Noul număr
În noul număr, "The ONE" vă invită să celebrați moda în cele mai seducătoare ipostaze ale toamnei.

Influențele etnice, ținutele neo dandy, detaliile arhitecturale și culorile-vedetă sunt prezentate, analizate și transpuse în recomandări de shopping absolut irezistibile, iar spiritul nomad al momentului este perfect captat în fotografiile realizate de editorii noștri de modă într-un decor idilic. În plus, fashionistele nu trebuie să rateze interviul exclusiv cu ireverențioasa Anna dello Russo, despre cea mai hot colaborare a momentului.

Sunt 50 de ani de când Andy Warhol devenea celebru, iar toamna aceasta îl aduce din nou în prim-plan, printr-o expoziție-eveniment. The ONE marchează momentul și trece în revistă viața artistului care a distrus tipare și a creat altele, a transformat visul american într-o realitate incontestabilă și a pus bazele pop art.

Cristina Flutur și Cosmina Stratan, actrițele care au cucerit Europa și pe Cristian Mungiu, discută, în exclusivitate, despre cum filmul „După dealuri” și premiul câștigat la Cannes le-a schimbat viața.

„The One”, octombrie 2012

Tot în octombrie, The ONE vă propune un interviu exclusiv cu celebrul Salman Rushdie, care marchează lansarea primei sale autobiografii. Scriitorul condamnat la moarte vorbește cu Marius Constantinescu despre anii de teroare și împăcarea sa cu trecutul.

Colaboratori de bază ai revistei, Dana Rogoz ne explică de ce în această lună se află sub influența cărților lui Murakami și a pieselor de inspirație japoneză, iar Dragoș Bucurenci mărturisește de ce nu i se pare amuzant Borat.