Noul scurtmetraj de animaţie „Frozen Fever”, proiectat înainte de „Cenuşăreasa”

De: Nicoleta Nicolae / 03.03.2015, 12:38

Noul scurtmetraj de animaţie „Frozen Fever”, proiectat înainte de „Cenuşăreasa”
Personajele preferate din filmul de animaţie „Frozen / Regatul de gheaţă” de la Studiourile Walt Disney Animation revin pe marele ecran în scurtmetrajul de animaţie „Frozen Fever”. Acesta va fi proiectat înainte de filmul live-action „Cenuşăreasa” de la Disney, care va avea premiera în ţara noastră pe 13 martie 2015, fiind distribuit de Forum Film România.


Este ziua Annei, iar Elsa vrea să organizeze pentru sora ei o petrecere de neuitat, pentru a fi iertată şi a face uitate zilele în care cele două au fost despărţite de uşile închise. “Elsa este hotărâtă să-i ofere Annei o petrecere grandioasă, aşa cum n-a avut când erau mici şi erau izolate de lume”, spune regizoarea Jennifer Lee. “Elsa le cere ajutorul lui Kristoff, Sven şi Olaf – toţi cei care ţin la Anna.”

Elsa a pregătit tortul, o grămadă de cadouri şi un plan abil prin care să dezvăluie surpriza, însă puternica Regină a ţinutului Arendelle ascunde ceva ce poate strica totul. “Elsa a răcit”, spune regizorul Chris Buck, “dar nu este orice fel de răceală. Există magie în strănuturile ei”. “Ce nu ştie Elsa este că, atunci când strănută, magia sa creează mici oameni de zăpadă – Snowgies – foarte drăgălaşi şi puşi pe şotii. Fac fel de fel de boroboaţe la petrecere”, adaugă Buck. “Şi la fel ca Olaf, ei stau cu ochii pe tortul pregătit pentru Anna”.

Scurtmetrajul animat readuce vocile care au dat viaţă personajelor din “Frozen”. Kristen Bell (din serialul “House of Lies” de pe canalul Showtime) este vocea Annei, iar Idina Menzel (nominalizată la premiul Tony şi câştigătoarea acestui premiu pentru spectacolul de pe Broadway “Wicked”) este Elsa. Jonathan Groff (din serialul “Looking” difuzat de HBO) îi dă viaţă lui Kristoff şi Josh Gad (“The Wedding Ringer”) este vocea omului de zăpadă, Olaf. Câştigătorii premiului Oscar pentru cel mai bun cântec, Kristen Anderson-Lopez (“Up Here”) şi Robert Lopez (“The Book of Mormon”) au scris melodii noi pentru această animaţie, iar compozitorul Christophe Beck s-a ocupat de muzică. “Frozen Feaver” este regizat de Chris Buck şi Jennifer Lee, produs de Peter Del Vecho şi Aimee Scribner, iar producătorul executiv este John Lassseter.