Noul sezon „Fructul oprit”, debut extraordinar – FOTO

De: Cristiana Trifu / 31.08.2018, 14:17
Noul sezon „Fructul oprit”, debut extraordinar - FOTO
„Fructul oprit”, serialul produs de Ruxandra Ion, a revenit miercuri seara în forţă la Antena 1. Noul sezon al producţiei, care a adus în faţa publicului momente pline de iubire, dramă şi suspans, a avut un debut de senzaţie.

Primul episod al noului sezon a răspuns la multe dintre întrebările pe care le aveau telespectatorii. Evenimentele petrecute, în urmă cu aproape şase ani, au determinat-o pe Ana Caragea (Cristina Ciobănaşu) să facă o înţelegere cu Alex Iova (Petru Păun). „O să facem un contract. Noi nu o să mai fim niciodată împreună. Poţi să rămâi în casă, poţi să rămâi la firmă, pentru că asta este ce şi-ar fi dorit tata. Am crescut fără mamă şi nici tată nu mai am. Sunt dispusă să fac orice sacrificiu pentru copilul meu şi de asta sunt de acord să-l creştem, dar noi doi nu o să fim niciodată împreună! Nu ai voie să mă atingi, nu ai voie să pui mâna pe mine. În faţa copilului, vom fi părinţi, dar vreau să ştii că între noi doi o să fie întotdeauna trădarea ta şi moartea tatălui meu” , i-a propus Ana lui Alex. „O să ne cununăm aici, în Snagov, o să fie ceva simplu, cu doi martori.

Pe copil o să-l cheme Caragea, iar pe tine tot Caragea! Şi ţine minte, o să te urăsc toată viaţa mea! Ştii de ce, Alex? Pentru că noi doi am fi putut fi atât de fericiţi, dacă nu erai tu un trădător!”, este înţelegerea pe care cei doi au făcut-o în urma acelor evenimente.
Primul episod prezintă şi apariţia surpriză a lui Ioan Popa (Vlad Gherman) la firma Caragea.  După ce Alex este demis din funcţia de CEO, Ioan este propus pentru acest post. “A făcut o facultate de Management la Viena, are o firmă de construcţii în Dubai şi a făcut treabă foarte bună acolo. Are deja contracte pe bandă rulantă, şi o să vină şi cu o infuzie de capital, care o să ne ajute să ne plătim datoriile şi să putem licita pentru noi contracte. Cine putea fi mai potrivit pentru acest job dacă nu Ioan Popa?”, spune Ana.

După ce au crezut-o moartă vreme lungă, membrii familiei Caragea, dar şi ceilalţi invitaţi trăiesc un şoc în momentul în care Sonia îşi face apariţia la petrecerea aniversară a Marei (Maria Nicole), fiica Anei. După aproape şase ani de la finalul primului sezon, viaţa Soniei este complet schimbată. Este căsătorită cu Adrian (Bogdan Albulescu) şi este mama unui băieţel pe nume Victor (Călin Popescu). Şi-a pierdut memoria în urma unui accident, însă frânturile de amintiri care îi veneau în minte au condus-o spre numele lui Tudor Caragea.  “Sonia, când te-am adus acasă de la spital, mi-am promis că dacă o să mă întrebi ceva despre viaţa ta, nu o să-ţi spun niciodată nimic! Ba mai mult, m-am sfătuit cu colegii mei şi am decis că trebuie să fii lăsată să-ţi umpli singură golurile de memorie.  Eu nu sunt numai soţul tău, sunt şi terapeutul tău, e ca şi cum aş face rău unui pacient”, a fost explicaţia pe care i-a dat-o Adrian, când aceasta încerca să descopere mai multe despre trecutul ei.

Cum va influenţa întoarcerea Soniei viaţa celor din casa Caragea, cum va evolua căsnicia acesteia după ce a descoperit adevărul despre trecutul ei, dar şi ce se va întâmpla între Sonia şi Alex, acestea sunt doar câteva dintre secveneţele, precum şi multe alte momente pline de iubire, dramă şi suspans, pe care le va aduce episodul 2 al noului sezon, care va avea difuzarea pe 5 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.
În această toamnă, “Fructul oprit” se vede în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1!

Tags: